Selam değerli CHIP forum üyeleri. DirectX 10 destekli AGP versiyonu ekran kartları çıkacak mı? Gerek Nvidia 8xxx serisi gerekse AMD&ATI 2xxx serisi kartların AGP versiyonları çıkarsa gerçekten çok fazla AGP kullanıcısı sevinecektir.
(ATI Radeon 9600XT yi 4 yıldır kullanıyorum. Artık terfinin zamanı geldi de geçiyor bile.)
Bu konuda bilginiz ya da duyumunuz varsa yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler..
AGP için ekran kartı
ekran kartı üreticileri artık agp ürünler üretmiyorlar.agpde hala ısrar ediyorsan dx9 destekli sapphire x1650pro 256mb gddr3 ekran kartını öneririm.ayrıca kulvarında da birinci.
Evet haklısın ntguzel ama bir ümit işte. Bakalım diğer forum üyeleri ne diyecekler.
Ben sankı cıkacak dıye duydum ama bence pek heveslenme cunku agp'nın verıyolu 8x iken pcıE'de 16 bu jız farkı DX10'lu AGP cıkmasını engeller.
donanımhaberde okuduğum bir yoruma göre önümüzdeki hd2600pronun agp versiyonu çıkıcakmış.
evet çıkacak agp ciler sevinecek.
slm evet ati hs 2600 ve hd 2400 serisi agp ekran kartları çıkarmış www.sapphiretech.com a girin oradan bakabilirsiniz ama Türkiye ye ne zaman gelir ve geldiğini bilmiyorum bilen varsa söylesin...
Paylaşımınız için teşekkürler arkadaşlar. Umarım bir gün bilgisayarımı upgrade edebilirim.
onurcakir1903slm evet ati hs 2600 ve hd 2400 serisi agp ekran kartları çıkarmış www.sapphiretech.com a girin oradan bakabilirsiniz ama Türkiye ye ne zaman gelir ve geldiğini bilmiyorum bilen varsa söylesin...evet dediğin doğru x2600 pro pcie sürümüne göre 40-50 dolar daha pahalı 110 dolar civarı üretiliyormuş...
türkiye'ye az da olsa gelecekmiş sordum ordan biliyorumSon Düzenleme: aslancimbomum ~ 19 Temmuz 2007 11:17
aslancimbomumpeki ne zaman gelecekmiş haberin varmı?onurcakir1903slm evet ati hs 2600 ve hd 2400 serisi agp ekran kartları çıkarmış www.sapphiretech.com a girin oradan bakabilirsiniz ama Türkiye ye ne zaman gelir ve geldiğini bilmiyorum bilen varsa söylesin...evet dediğin doğru x2600 pro pcie sürümüne göre 40-50 dolar daha pahalı 110 dolar civarı üretiliyormuş...
türkiye'ye az da olsa gelecekmiş sordum ordan biliyorum
Merhaba
Sanmıyorum ama inş. çıkar.Bakalım...Arkadaşlar öyle diolarsa bi bildikleri vardır.
1 ay içinde gelecek piyasaya sürülecek çok yakında. ama fiyatları 100 USD üstünde olur kesinlikle.
bende ati nin direx10 ekran kartı çıkaracağını duydum . bakalım gerçekmi bu haber. zaman gçsterir bunu
Bendeki sistem AGP tabanlı oldu için 1950 Gt aldım. Şu an için AGP için en iyi ürün bence 512 Mb 1950PRP en iyi seçim. Ben yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler ışığında bu yorumları yapıyorum! Ben 512 Mb Pro bulamadığım için 256 Mb GT almak zorunda kaldım.