bu ayki derginin dvd sini benim hiç hoşuma gitmedi.Doldurcak bişe bulamayıp saçmasapan 100 tane programla doldurmuşlar.Sizin görüşleriniz nedir bu ayın dvd si hakkında?
ağustos ayı chip dergi dvd si.sizce nasıl???
Evet ya genellikle geçen ayki programları koymuşlar ama PDF arşivini çok beğedim.
Chip bir DERGİ'dir ve DVD veya CD vermek gibi bir zorunluluğu yoktur. promosyon (hediye) olarak verilen birşeyi beğenip beğenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
DERGİ'de beğenmediğin birşey varsa buyur paylaş. tabi okuduysan :-)
Chip bir DERGİ'dir ve DVD veya CD vermek gibi bir zorunluluğu yoktur. promosyon (hediye) olarak verilen birşeyi beğenip beğenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.Yanılıyorsun çünkü çoğu insan dergileri yanındaki promosyonlar için alıyor. O ayki promosyon çok iyiyse satış rakamlarına yansır bu. O açıdan promosyonsuz dergi de fazla satmaz. Maalesef çok okuyan bir toplum olmadığımız için oluyor bu durum da
Yanılıyorsun çünkü çoğu insan dergileri yanındaki promosyonlar için alıyor. O ayki promosyon çok iyiyse satış rakamlarına yansır bu. O açıdan promosyonsuz dergi de fazla satmaz. Maalesef çok okuyan bir toplum olmadığımız için oluyor bu durumsence bilgisayar dergilerinin verdiği programları GOOGLE amca'dan bulman mümkün değilmi?
benim için dergi alırken verdiği Cd veya DVD 2. planda önemli olan kapak konusu... içeriği, bana vereceği bilgi...
Sen CHIP DVD'deki programların isimlerini bul önce sonrada indir 8GB'yi.
peki sen dergilerin verdiği DVD deki bütün programları kuruyormusun. tabiki HAYIR.
Dergiyi okursan zaten DVD nin içeriği hakkında bilgi veriyor. orda varsa lazım olan onu kurarsın
onuda netten bulman pekhala mümkün. benim anlatmak istediğim konu sizler gazete bayine
gidince DERGİ almak içinmi gidiyorsunuz yoksa acaba bu ayki DVD de ne var diyemi.
promosyon olmasa o dergiyi almayacakmısınız yani...
veya şöyle örnek vereyim
"X" dergisi içeriği bakımından çok zengin, kimsenin bilmediği konular içeriyor, ama cd veya DVD içeriği kötü.
"Y" dergisi banal konular ve herkezin bildiği ıvır zıvır konular içeriyor ama DVD içeriği zengin, full oyun vermiş office vermiş, win 7 beta vermiş falan filan...
şimdi siz hangisini alırsınız. ben tabiki "X" dergisini alırım. nedeni basit . "Y" dergisinin verdiği DVD deki programlar zaten internette var...
anlatmak istediğim bu arkadaşlar. tabi anlayana....
Son Düzenleme: STEELHEAD ~ 09 Ağustos 2009 08:58
<
peki sen dergilerin verdiği DVD deki bütün programları kuruyormusun. tabiki HAYIR.
Dergiyi okursan zaten DVD nin içeriği hakkında bilgi veriyor. orda varsa lazım olan onu kurarsın
onuda netten bulman pekhala mümkün. benim anlatmak istediğim konu sizler gazete bayine
gidince DERGİ almak içinmi gidiyorsunuz yoksa acaba bu ayki DVD de ne var diyemi.
promosyon olmasa o dergiyi almayacakmısınız yani...
veya şöyle örnek vereyim
"X" dergisi içeriği bakımından çok zengin, kimsenin bilmediği konular içeriyor, ama cd veya DVD içeriği kötü.
"Y" dergisi banal konular ve herkezin bildiği ıvır zıvır konular içeriyor ama DVD içeriği zengin, full oyun vermiş office vermiş, win 7 beta vermiş falan filan...
şimdi siz hangisini alırsınız. ben tabiki "X" dergisini alırım. nedeni basit . "Y" dergisinin verdiği DVD deki programlar zaten internette var...
anlatmak istediğim bu arkadaşlar. tabi anlayana....
Hayır dostum ben dergiyi donanım incelemeleri ve yazılım incelemeleri için alıyorum. Ayrıca dergi her ay farklı bir konuda makaler yazıyor. Mesela bu ay dergide gözüme çarpanlar:
1- Fotoğraf makineleri
2- Kablosuz ağlar hakkındaki makale
3- Fotoğraf yazılımları
4- Televizyon-PC haberi
5- Kablosuz klavye&fareler
Ayrıca her ay yaptığı donanım testlerini de çok beğendim.
Chip bir DERGİ'dir ve DVD veya CD vermek gibi bir zorunluluğu yoktur. promosyon (hediye) olarak verilen birşeyi beğenip beğenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.çok yanlış düşünüyorsun o DVD nin içeriği ile reklam yapmıcaklar ozaman ama DVD nin içeriği ile reklam yaptıkları için benim gibilerde aldıkları için her türlü beğenip beğenmeme lüksüne sahibiz şu yazımıda okuyun
DERGİ'de beğenmediğin birşey varsa buyur paylaş. tabi okuduysan :-)
konunun açılma tarihine bakınız ;
ama o sayıyı yorumlamadan duramıyacağım ;
sayın chip dergisi başkanına müdürüne ;
insan kadıköy acıbademe bir kaç yüz tane fazladan gönderrir dergiyi ; koskoca acıbademe topu topu bir kaç tane dergi yollamışsınız ; sizin yüzünüzden o sayıyı kaçırdım... insaf yani insaf..........
oh be içimde kalmıştı rahatladım ; ayrıca derginin 32 sayfasındaki mayolu kız resmi ; şey pardon dergileri karıştırmışım.... (tüh yakalandık aslında bayide chip dergisi vardı o ay mayolu kız resimli xxx dergisini görünce sizin dergiyi almaktan vazgeçmiştim )
aşağada ilgili konularda gözükünce tıklayıp yazdım farketmedim :/ ama bi ulaşamadım chip e iade etmek için
üstteki mesajımı yazmaz olaydım ; belgin diye biri görmüş döverim ben bunu demiş...aşkın gözü kördür.............. tanımıyorumda kızı.......... berna ile belgin birbirine amma çok benziyorlar yahu....
ah chip dergisi ağustos sayısı başıma ne belalar açtın ?