ağustos ayı chip dergi dvd si.sizce nasıl???

O_uzHaN
07-08-2009, 02:35   |  #1  
O_uzHaN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

bu ayki derginin dvd sini benim hiç hoşuma gitmedi.Doldurcak bişe bulamayıp saçmasapan 100 tane programla doldurmuşlarÖlü.Sizin görüşleriniz nedir bu ayın dvd si hakkında?

Adanalı.
07-08-2009, 09:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj

Evet ya genellikle geçen ayki programları koymuşlar ama PDF arşivini çok beğedim.

STEELHEAD
07-08-2009, 09:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
168 mesaj

Chip bir DERGİ'dir ve DVD veya CD vermek gibi bir zorunluluğu yoktur. promosyon (hediye) olarak verilen birşeyi beğenip beğenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
DERGİ'de  beğenmediğin birşey varsa buyur paylaş. tabi okuduysan :-)

emrah33
07-08-2009, 16:28   |  #4  
emrah33 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
802 mesaj
Alıntı: STEELHEAD  
Chip bir DERGİ'dir ve DVD veya CD vermek gibi bir zorunluluğu yoktur. promosyon (hediye) olarak verilen birşeyi beğenip beğenmemek gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.
Yanılıyorsun çünkü çoğu insan dergileri yanındaki promosyonlar için alıyor. O ayki promosyon çok iyiyse satış rakamlarına yansır bu. O açıdan promosyonsuz dergi de fazla satmaz. Maalesef çok okuyan bir toplum olmadığımız için oluyor bu durum da

melen
07-08-2009, 16:37   |  #5  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

Sorun : Hiç okumuyoruz. Bence de promosyonlar önemli değil. Öneli olan => Bilgi. Ben hep içine bakarım. Mesela şimdi CHIP ; Photoshop gibi aşırı pahalı yazılımları full versin o zaman görüyüm ben PCNet i...

STEELHEAD
08-08-2009, 10:41   |  #6  
Yıllanmış Üye
168 mesaj
Alıntı: emrah33  
Yanılıyorsun çünkü çoğu insan dergileri yanındaki promosyonlar için alıyor. O ayki promosyon çok iyiyse satış rakamlarına yansır bu. O açıdan promosyonsuz dergi de fazla satmaz. Maalesef çok okuyan bir toplum olmadığımız için oluyor bu durum
sence bilgisayar dergilerinin verdiği programları GOOGLE amca'dan bulman mümkün değilmi?
benim için dergi alırken verdiği Cd veya DVD 2. planda önemli olan kapak konusu... içeriği, bana vereceği bilgi...

Adanalı.
08-08-2009, 12:02   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
sence bilgisayar dergilerinin verdiği programları GOOGLE amca'dan bulman mümkün değilmi?
benim için dergi alırken verdiği Cd veya DVD 2. planda önemli olan kapak konusu... içeriği, bana vereceği bilgi...

Sen CHIP DVD'deki programların isimlerini bul önce sonrada indir 8GB'yi.

emrah33
08-08-2009, 22:19   |  #8  
emrah33 avatarı
Yıllanmış Üye
802 mesaj
Alıntı: Herrscher  
Beğendim

STEELHEAD
09-08-2009, 08:48   |  #9  
Yıllanmış Üye
168 mesaj
Alıntı: Herrscher  

peki sen dergilerin verdiği DVD deki bütün programları kuruyormusun. tabiki HAYIR.
Dergiyi okursan zaten DVD nin içeriği hakkında bilgi veriyor. orda varsa lazım olan onu kurarsın
onuda netten bulman pekhala mümkün. benim anlatmak istediğim konu sizler gazete bayine
gidince DERGİ almak içinmi gidiyorsunuz yoksa acaba bu ayki  DVD de ne var diyemi.
promosyon olmasa o dergiyi almayacakmısınız yani...
veya şöyle örnek vereyim
"X"  dergisi içeriği bakımından çok zengin, kimsenin bilmediği konular içeriyor, ama cd veya DVD içeriği kötü.
"Y"  dergisi banal konular ve herkezin bildiği ıvır zıvır konular içeriyor ama DVD içeriği zengin, full oyun vermiş office vermiş, win 7 beta vermiş falan filan...

şimdi siz hangisini alırsınız. ben tabiki "X" dergisini alırım. nedeni basit . "Y" dergisinin verdiği DVD deki programlar zaten internette var...
anlatmak istediğim bu arkadaşlar. tabi anlayana....

Son Düzenleme: STEELHEAD ~ 09 Ağustos 2009 08:58
Adanalı.
09-08-2009, 09:20   |  #10  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

peki sen dergilerin verdiği DVD deki bütün programları kuruyormusun. tabiki HAYIR.
Dergiyi okursan zaten DVD nin içeriği hakkında bilgi veriyor. orda varsa lazım olan onu kurarsın
onuda netten bulman pekhala mümkün. benim anlatmak istediğim konu sizler gazete bayine
gidince DERGİ almak içinmi gidiyorsunuz yoksa acaba bu ayki  DVD de ne var diyemi.
promosyon olmasa o dergiyi almayacakmısınız yani...
veya şöyle örnek vereyim
"X"  dergisi içeriği bakımından çok zengin, kimsenin bilmediği konular içeriyor, ama cd veya DVD içeriği kötü.
"Y"  dergisi banal konular ve herkezin bildiği ıvır zıvır konular içeriyor ama DVD içeriği zengin, full oyun vermiş office vermiş, win 7 beta vermiş falan filan...

şimdi siz hangisini alırsınız. ben tabiki "X" dergisini alırım. nedeni basit . "Y" dergisinin verdiği DVD deki programlar zaten internette var...
anlatmak istediğim bu arkadaşlar. tabi anlayana.... 
<
Hayır dostum ben dergiyi donanım incelemeleri ve yazılım incelemeleri için alıyorum. Ayrıca dergi her ay farklı bir konuda makaler yazıyor. Mesela bu ay dergide gözüme çarpanlar:
1- Fotoğraf makineleri
2- Kablosuz ağlar hakkındaki makale
3- Fotoğraf yazılımları
4- Televizyon-PC haberi
5- Kablosuz klavye&fareler
Ayrıca her ay yaptığı donanım testlerini de çok beğendim.

coskunabc
03-08-2011, 20:10   |  #11  
Taze Üye
1 mesaj
DERGİ'de  beğenmediğin birşey varsa buyur paylaş. tabi okuduysan :-)
çok yanlış düşünüyorsun o DVD nin içeriği ile reklam yapmıcaklar ozaman ama DVD nin içeriği ile reklam yaptıkları için benim gibilerde aldıkları için her türlü beğenip beğenmeme lüksüne sahibiz şu yazımıda okuyun

https://www.chip.com.tr/forum/agu ... 31_wp1.html#1103970

turbocat
03-08-2011, 21:21   |  #12  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

konunun açılma tarihine bakınız ;
ama  o sayıyı yorumlamadan duramıyacağım ;

sayın chip dergisi  başkanına  müdürüne ;

insan  kadıköy acıbademe  bir kaç  yüz  tane fazladan gönderrir dergiyi ; koskoca acıbademe  topu topu bir kaç tane  dergi yollamışsınız  ; sizin yüzünüzden o sayıyı kaçırdım... insaf yani  insaf..........
                oh be içimde kalmıştı rahatladım   ; ayrıca  derginin 32 sayfasındaki mayolu kız resmi  ; şey  pardon dergileri  karıştırmışım....   (tüh yakalandık    aslında bayide chip dergisi vardı o ay   mayolu kız resimli xxx dergisini görünce  sizin dergiyi almaktan vazgeçmiştim ) Kahkaha

coskunabc
04-08-2011, 10:22   |  #13  
Taze Üye
1 mesaj

aşağada ilgili konularda gözükünce tıklayıp yazdım farketmedim :/ ama bi ulaşamadım chip e iade etmek için

turbocat
04-08-2011, 20:29   |  #14  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

üstteki mesajımı  yazmaz olaydım ; belgin diye  biri görmüş   döverim ben bunu  demiş...aşkın gözü  kördür.............. tanımıyorumda kızı..........Kahkaha  berna ile belgin  birbirine amma çok benziyorlar  yahu....
ah chip dergisi ağustos sayısı  başıma ne belalar açtın ? Kahkaha