Ahanda size eğlence..

Reborn91
10-09-2008, 21:30   |  #1  
Reborn91 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

İşte size eğlence.. Tamamen gerçek olaydır Kahkaha

Bugün bayiden CHIP dergimi aldım. Eve geldim. Oruçluyum susuzluk ve sigarasızlık başıma vurmuş, havada çok sıcak. Yağmur yağdı öğlen ama , ben terliyorum evde nerde serinlik...

Herneyse aldım dergiyi atladım yatağa. Okumaya başladım (içimdende oh be diyorum). Derken çat kapı annem...

Oğlum bak sana ufak masa aldım arkadaşların gelince beraber bişeler içersiniz.

Oğlum sana onu aldm bunu aldım şunu aldım.

Neyse teşekkür ederim anne dedim, oturdum pcnin başına. Bari şu DVD ye bakayim , üstünde de hacker araçları falan yazıyor,ilgimi çekti. Hoş, 2 yazılımla hacker olunmaz, zaten hevesim de yok ama iftara çok var. Zaman nasıl geçecek...Taktım DVD yi , ama oda ne görmüyor DVDyi. Açlık bu ya bende deamon toolsun sanal dvdsini,benim gerçek dvd sanıyorum. Okumuyor diye bastım küfürü.

Makinaya 2-3 reset, banamısın demedi. CDde sorun vardır dedim, sildim parlattım, aynadan farkı kalmadı, gene bana mısın demedi. En sonunda bari başka cdyi takim dedim, elime gelen ilk cdyi ( Diablo II nerden bulduysam ) taktım, yok gene okumuyor.

Oruç zaten vurmuş başıma, annem de gitti, evde kimse yok, arkadaş desen daha yeni gittiler bizden. Sıkıntı bastı. Gözümün önünden sosisliler, kızartmalar geçiyor, bi yandanda Winston, Marlboro ne varsa görüyorum hayali. Bir de bu dvd sıkıntısı eklendi iyice dellendim. Masanın üstünde de sürahiyle su var gözüme takılıyor, aldım attım monitörün arkasına. Başladım düşünmeye niye okumuyor bu DVD-RW benim cdleri.

Tuşuna bastım cıııt diye çıkıyor, tekrar basınca coot diye kapanıyor. Dışarıdan sorun yok. Zaten açıldıkçada aklıma nescafeler geliyor, hani cd-rwyi kahve tutacağı olarak kullananlar varya.

Neyse stres sıkıntı derken açtım kasanın kapağını, DVDyi okutturmaya çalışmaya başlamamdan bu yana 1 saat geçmiş ( cümle süper ). Arıyorum tarıyorum ne var nerde sorun diye, Sonuç benim eşşekliğim çıkmasınmı. En son kasayı temizlediğimde SATA kablosunu takmayı unutmuşum...

NOT: Başımdan geçen bir olayı anlatmaya çalıştım esprili bir dille, komik bulmayanlar, "ahahah çok komik", "neresi komik bunun" gibi tepkiler vereceğine hiç yorum yapmasınlar. Ben forumu ve içindeki kişileri yakın gördüğüm için yazdım zaten.

TuncaBozkurt
10-09-2008, 21:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj

Ben de yapmıştım. Temizledikten sonra CPU fanının kablosunu takmamıştım. Açtım, sürekli reset atıyor. "Nooluyo lan?" şeklindeki düşüncelerden sonra bir de baktım ki, kablo öyle sallanıyor.Kahkaha

Batıkan Doğan
10-09-2008, 21:50   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

Oruçlu oruçlu iyi macera olmuş sana. Gülüş

waybe
10-09-2008, 22:11   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

oruclu oruclu baya macera yaşamışın paylaşım için tşkr böyle konular bazen fıkradanda iyi oluyor paylaşmaya devam

Son Düzenleme: waybe ~ 10 Eylül 2008 22:12
viking20
10-09-2008, 22:20   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

geçmiş olsun,yine iyi atlatmışsın bana soracak olursan ,o stresle tekme atan da oluyor.Uyduruk hikayelere nazaran başımızdan geçenler daha entresan,daha çekilir ,teşekkür.

ozlmm
10-09-2008, 22:35   |  #6  
Taze Üye
5 mesaj

gsl macera gülmedm desm yln olr :))) ilginç ama gsl anlatmşsn gün içinde bu kdr şeyy yşmk enteresan hakikaten eğlenceiydi reborn 91 arkadasm tşkkrlr.......

qazx
10-09-2008, 23:09   |  #7  
Yıllanmış Üye
560 mesaj

eline koluna yüreğine sağlık arkadaşım.içtenlikle yaşadığın bir olayı paylaşmışsın.chip forumu ben bu nedenle çok seviyorum işte.doğallık ve samimiyet.daha ne olsun ki.tekrar teşekkürler.:)

onlineTR
10-09-2008, 23:26   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

REBORN gunluk mu tutuyoruz..??

şafak89
10-09-2008, 23:59   |  #9  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

olur böyle şeyler oruçlu oruçlu :)

paraportu
11-09-2008, 07:11   |  #10  
Yıllanmış Üye
181 mesaj

ben oruçlu değilken bi formatı 3 saatte atmıştım öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı en sonunda anladım ki cd-rom olan yeri hdd ye dönüştürmeye unutmuşum  :D

Sevdimsadece
11-09-2008, 19:46   |  #11  
Yıllanmış Üye
172 mesaj

hehehe :D satanın intikamı filimin devamı ramazandan sonra

DarkHellKnightX
11-09-2008, 20:07   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

Teşekkür ederim bu olayı bizlerle paylaştığın için...

Bi ara bendede olmuştu kimse dokunmasın diye bilgisayarın arkasındaki düğmeyi kapatmıştım benden başka herkes akıl etmiş orayı işlerini görüp geri kapatmışlar bilgisayarın başına bi geçtim basıyom basıyom açılmıyo tam bilgisayarı tekmeliyecektim yaptığımı hatırlayınca o tekmeleri kendime atasım geldi Kahkaha