AIMP Classic programı için msnde ne dinliyorum özelliğini aktif edecek bildiğiniz bir yama varmı? Yani AIMP Classic da müzik dinlediğimde aynı media playerda dinlediğim müzik gibi şarkının adı msnnin ne dinliyorum bölümünde çıkacak.
AIMP Classic için MSN ne dinliyorum özelliği
ben görmedim şimdiye kadar
Arkadaşım bu linkten istediğin eklentiyi indirip kurduğun zaman dinlediğin şarkıyı msndeki listenden olanlar görebilirler.
Kolay gelsin.
Link::
arkadaşlar bu programın mp3pro pluginini bilen varsa özelden veya buraya yazsın adresi
stingerArkadaşım bu linkten istediğin eklentiyi indirip kurduğun zaman dinlediğin şarkıyı msndeki listenden olanlar görebilirler.İyide bu eklentiler winamp için.Program winamp eklentilerini kullanmama izin veriyor ama 3 tane denedim ikisi başka yere kurulmam dedi biride olmadı.Zaten senin verdiğin bendede var ama olmuyor.Kolay gelsin.
Link::
Son Düzenleme: gökhan19 ~ 14 Haziran 2007 18:20
Yokmu bi bilen duyan gören çok lazım ya.
winampın sitesinden aşağıdaki eklentiyi bulup indirin
MSNmessenger7currentPlayingSong(()
kurulacak dizini aşağıdaki gibi yazın-gosterin:
C:\Program Files\AIMP2\PlugIns
bu eklenti gen_msn7.dll isminde bir dll oluşturuyor, Sonra aimpi açıp Ana menuden(sol üstte) eklentileri tıklayın, açılan listede gen_msn7.dll solda görünüyor, çifttıkla sağa atın , sonra isterseniz özelliklerine bakabilirsiniz , msn de ne dinliyorum u açın müzik görünecek.