2 adet aktif sorunum bulunmakta. bunlara cevap bulabilirsem ne mutlu bana. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden vakit ayırdıkları için teşekkür ediyorum. (İşletim sistemim Win7 ultimate 32 bit (6.1, Yapı7600))
1- Airties air2310 wireless usb adapter (150 mbps) kullanmaktayım. kablosuz internet bağlantı hızım sinyal seviyesi "İyi" olduğunda da "Mükemmel"olduğunda da "1,0 Mb/sn" oluyor. bazen 54, 48, 24 görüyorum fakat 3-5 saniye içinde 1'e düşüyor. İnternette bulduğum tüm sürücüleri yükledim/kaldırdım bayağı bir işlem yaptım fakat bunu düzeltemedim. Airties müşt. hizmetlerini aradım oradaki arkadaşın böyle bir durumdan haberi yok. İnternette araştırdım fakat buna benzer bir konu bulamadım inşallah buradan bir cevap bulabilirim. cihazı winXP yüklü netbookta denedim bağlantı hızına göre 54 e kadar çıkıyor ve sabit hızda kalıyor. hiç 1,0'a düştüğünü görmedim.Not: cihaz win7 uyumludur. müşteri hizmetleride bunu doğruladı.
(çözüldü : "USB (RT2870 /RT2770 /RT307X /RT2070 /RT3572) driverı yüklenerek.)
2-Creative audigy value 7.1 ses kartım var. çok güzel tanıttım hiçbir sorun yok gibiydi ama ses bazen takılıyor. bilgisayar kasıyorda takılıyormuş gibi bir his var içimde ama bilgisayarda herhangi bir kasma yok. muhtemelen bu da driver sorunundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
işlemcim intel core2quad Q8200 , 4 gb hyperx 1066 mhz ram kullanıyorum.
o/b sesi biostan kapattım belki çakışma yapıyordur diye yine çözüm bulamadım.
(çözüldü: http://ccfiles.creative.com/manu ... RV_LB_1_04_0090.exe)
Bu 2 sorunuma çözüm önerisi getirebilecek kişiler varsa çok mutlu olurum.