Arkadaşlar Air Ties rt-102 modemim var.Modemin yanında gelen bir program var Air Ties Hizmet Programı diye.Benim sorunum şu ;bilgisayarım normal bir şekilde internete giriyo.Modem ışıklarında modemin bilgisyarla olan bağlantısında bir problem olmadığı gözüküyor.Ama bilgisyar donanımlarında ve bu bahsettiğim programda modemimi görünmüyor.Programı açtığımda modem aranıyor diyo sonra bulunamadı diyor.Modem ethernetle bağlı bilgisyara .Ne yapmalıyım?Şididen teşekkürler...
Air Ties Hizmet Programı Sorunu Yardım!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
148 mesaj
Yıllanmış Üye
201 mesaj
Şimdi öncelikle dostum şunu yap programı tekrar kaldır kur imkanın varsa bununla sorun giderilebilir... Nete girebiliyorsan ama genede bu sorunu weriyorsa sorun çözülür bu program'a bakarak sorun oluyor sanma onu açıp bakma bile sen airties modemin web arayüzüne bağlan net varsa vardır onun modemi bulmasına ne gerek var
Yıllanmış Üye
970 mesaj
güvenlik duvarını kapatıp tekrar dene.
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj
Şimdi öncelikle dostum şunu yap programı tekrar kaldır kur imkanın varsa bununla sorun giderilebilir... Nete girebiliyorsan ama genede bu sorunu weriyorsa sorun çözülür bu program'a bakarak sorun oluyor sanma onu açıp bakma bile sen airties modemin web arayüzüne bağlan net varsa vardır onun modemi bulmasına ne gerekSağolun . Bunu defalarca yaptım zaten .Ama bilgisayar modemlerinin hepsini kaldırdım yükledim yine yok.Olmuyor delircem.
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj
Güvenlik duvarını da denedim olmuyor.
Taze Üye
14 mesaj
Hangi Antivirüsü ( İnternet Security ) Kullanıyorsun.
Eğer Nod32 yi kullanıyorsan güvenlik duvarını devre dışı bırak. Ve tekrar bak...
Eğer sorun düzelirse buraya mesaj att...Devamını anlatacağım..
Son Düzenleme: twilight ~ 18 Eylül 2009 00:50