arkadaşlar daha önce pc'de zyXEL P-660RU modemim vardı airties rt-205 kablosuz modem aldım fakat kurulumda sorun çıkarıyo kablolu veya kablosuz ağ bulunamdı diyo ve pc nin modemi göremediğini sölüyo..zyXEL marka modemide program ekle kaldırdan silmek istedim belki iki modemin yüklü olması sorun çıkarır diye fakat orda modeme ait bi dosya yok nasıl bu sorunu halledebilirim yardım edermisiniz..
air ties RT-205 kurulum sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Son Düzenleme: redwolf ~ 18 Ekim 2008 23:19
OP Taze Üye
12 mesaj
mcseyavuzmerhaba öncelikle modem ile bilgisayarınız arasındaki bağlantıyı kontrol ediniz.meraba:)bağlantıda bir problem yok dizüstüne kurdum modemi,hem masaüstünde hemde laptopta interenete girebiliyorum,ama dediğim gibi masaüstüne kuramadım bi türlü modemi..
bağlantı işleminde bir sorun yok ise bilgisayarınızın ıp alıp almadğını kontrol ediniz.Son Düzenleme: redwolf ~ 19 Ekim 2008 00:37
merhaba..öncelikle modemi kurabilmek için herhangibir cd ye ihdiyacınız yok
modem ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı sağladığınız zaman bilgisayarınız modemden ıp alıp internete çıkış yapabilirsiniz
diğer bir unsur modeminizde kablosuz özelliği aktifmi?
OP Taze Üye
12 mesaj
mcseyavuzmerhaba..öncelikle modemi kurabilmek için herhangibir cd ye ihdiyacınız yokmasaüstü bağlantıda herhangi bir problem olmamasına rağmen modemi görmüyo zaten tüm sorunun nedeni sanırsan bu durum..evet kablosuz özelliği aktif..
modem ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı sağladığınız zaman bilgisayarınız modemden ıp alıp internete çıkış yapabilirsiniz
diğer bir unsur modeminizde kablosuz özelliği aktifmi?