Aynı zamanda çekilmiş iki resim. Sizde de fark varmı bu şekilde acaba?
AirTies ADSL hizmet programı
Turk Telekom ADSL Kullanım bilgileri
Aynı zamanda çekilmiş iki resim. Sizde de fark varmı bu şekilde acaba?
AirTies ADSL hizmet programı
Turk Telekom ADSL Kullanım bilgileri
bu sayaç programlarının hiçbir geçerliliği yok en güvenlisi telekkomun sitesi o nederse o oluyor
Bencede Airties sürekli yanlış ölçümler yapıyor.Sen internettekinden kontrol et en doğrusu O oluyor
sade airties degil diger programlarda bu kadar bariz olmasada hatalı sayım yapıyor, cünkü onlar tüm giren cıkan veriyi hesaplayamayabiliyor. Ancak TTNet sizin portunuz üzerinden giren cıkarn her bir veri parcacıgını hesapladıgından ordaki degerler daha fazla gozukur genelde ki hesaplamada ordan yapıldıgı icin programa gerek yok siteden bakmanızı oneririm bende...
Anlaşılmıştır. Airties sayaca uyunca da geçmiş olduk kotayı biraz.
bende de aynı problem var.. benimkot programda 400 mb görünürken ttnet sayaçta 800 mb görünüyor. 2 katı. iksinden biri yanlış ama...
doğru olan ttnet in sitesi .
doğru olan airties sayaç olabilir :)
bu programların hepsi mi yanlış sayıyoro kota bilgilerini.?
hiç güvenmiyorum şu telekoma. ev telefonunu da hiç kullanmadığım halde her ay en az 25 lira geliyordu.. nasıl olsa cep tel daha çok kullanıyorum ben kapattırdım sabit telefonu da adslyi de. sizde kurtulun telekomdan kabo nete geçin derim. ayrıca kablonet olunca kablo tv de izlersiniz. forumda her zaman söylüyorum bunları. kablo internet adslden daha İYİ. emulede şimdiye kadar hiç görmediğim ping sürelerini görüyorum. ayrıca kopma falan yok. adsldeki gibi bağlantının bazen hızlı bazen yavaş olması da yok. hızın neyse o