Merhaba arkadaşlar yanlış yere açtım mı bilmiyorum ama ben wus 201 le çok sorun yaşıyorum internete bağlanıyorum 2 dk sonra seviye "çok yüksek" ken "sinyal yok" diyor.Sonra kopuyor bağlantı tekrar giriyorum görünen ağlara bağlan diyorum 5 dk bağlanmak için uğraşıyor ve bağlanamadığı için devam etmiyorum üstelik bu işlem gerçekleşirken seviye çok yüksek diyor...
Ya arkadaşlar nasıl halledebilirim bunu?
Airties WUS-201 sorun
wus-201 in yazılımını silip tekrar kurmayı denedinizmi ?
anakartınızın usb sindede problem olabilir. anakartınızın chipset (ınf) sürücülerinide güncellemeyi deneyin. aksi taktirde Wus-201 arızalı olabilir.
bu cihazın tek sıkıntısı bu zaten. kolay kolay sorun yapmaz ama yaptımıda bu şekilde sinyal bir gidiyor bir geliyor azalıyor cogalıyor vs. vs.
mecidiyeköydeki servisinede götürebilirsiniz. çok hızlı bi şekilde dönüş yapıyorlar.
çok sağol ama ben chipset imi nasıl güncelleyebilirim?
bu chipset şeyi
supersamo48çok sağol ama ben chipset imi nasıl güncelleyebilirim?sis 645 de chipset sürücü zaten yok yüklemenize gerek yok.
bu chipset şwus201 i deneyebiliyorsanız farklı bir pc de deneyin.
çok sağol
az önce wus 300 aldım
gerçekten çok iyi
ama önceki wus 201 dede oluodu bağlı değil gösteriyor sağ altta görünen ağlara geldiğimde bağlı değil diyor çift tıklıyorum kesmek istiyormusunuz diyor hayır diyorum internete giriyorum ve aslında nete bağlanmış oluyor ve şuan aynı anlattım olayu gerçekleşiyor bunu yazarken ne yapmam lazm lazım düzeltmem için?
Benim şuan hiç internetin gitmemesi gereken bir işim var.
Wus 300 le bağlanıyorumidiyor ama 10 sn liğine net kopması oluyor ama sağ altta "Mükemmel" çekiyor diyor.Bunun modem ayarlarıylamı bir ilgisi var yoksa wus 300 le mi bu arada modemim inca şimdiden sağolun...