İyi aksamlar. Cumartesi günü airties wus-300 adaptörü aldım,bugüne kadar sorunsuz kullandım.Bugün ''cihazın daha hızlı çalısması icin 2.0 usb yerine takın'' diye bi uyarı geldi. o uyarıdan sonrada pc görmüyor aleti,müsteri hizmetlerini aradım yeniden kurun dedi kurdum hala aynı problem var. windowstan kaynaklanan bi sorun dediler,ben bunu nasıl cözerim? yardım ederseniz cok sevinirim:) tesekkürler simdiden...
Airties wus-300
arkadaşım seninkide öyle bir problemki buradan bi fikir sahibiolmak çok zor donanımsal da olailir yazılımsalda yüzlerce sebebi olabilir makinenin başında olmadan bişi söylemek zor
bilgisayarcıya gidecek yani her sekilde
denixdenixbilgisayarcıya gidecek yani her
pes etme hemen belki bi cevabı olan arkadaş daha sorunu okumamıştır heran işine yarayacak bi cevap gelebilirSon Düzenleme: aapociapo ~ 12 Şubat 2009 11:06
ay umarım gelir beklicem cumartesiye kadar:(
Laptoplarda ve masaüstü bilgisyarlarda farklı usb girişleri vardır.elindekini ayrı ayrı usb girişlerine takmayı bir dene.olmadı programı kurarken xp diye kur bilgisayarına.Yani yuklemeyi xp uyumluluk şeklinde yap.Aynı sorunlar bendede vardı bu şekilde hallettim.
arkadaşında dediği gibi farklı usb girişine takarak o usb girişinde iken baştan kurulum yap.bende wus 300 kullanıyorum banada böyle sorunlar oldu.usb değiştirip tekrar yüklersen sorun kalmaz
farklı usbye takıp denedim ama ondada görmedi ama o şekilde kurulumunu yapmadım. eve gidince onuda deneyeyim,cok tesekkür ederim. bu yüzden format attırmakta istemiyorum biliyosunuz biz bayanlar en ufak virüs görünce bile pc cöküyo sanarız su an bende o durumdayım:)
kirpikral123Laptoplarda ve masaüstü bilgisyarlarda farklı usb girişleri vardır.elindekini ayrı ayrı usb girişlerine takmayı bir dene.olmadı programı kurarken xp diye kur bilgisayarına.Yani yuklemeyi xp uyumluluk şeklinde yap.Aynı sorunlar bendede vardı bu şekilde hallettim.benim işletim sistemim vista,bunu nası yapıcam anlatır mısın az bişi?
benim dediğim gibi yapıp denedinizmi?
denedim düzeldi ama az önce yine aynı hatayı verdi:(
bilgigisayarınızın anakart cd'sini takarak onarım yaparmısınız.sizin sorununuz o kadar genel bir sorun ki,kesin olarak problem şurda burda diyemiyoruz.dediğim gibi bende wus 300 kullanıyorum ve aynı hatayı istisna olarak bende alıyorum.ama bi şekilde değişik kombinasyonlar yaparak hllediyorum sorunu..siz basitçe şunu deneyin birde..wus 300 kablo ucundaki wiraless stick aleti yuvasından çekin ve 1 dak. bekleyip geri takın,olmazsa hem usb girişini çekip hem stick'i çekerek deneyin,oda olmadı aynı işlemi farklı usb girişlerine takıp yükleme yaparak deneyin.çok büyük ihtimalle düzelecektir.ben bu şekilde birkaç defa düzelttim