Aiseesoft Total Media Converter [16.09.2011]

CHIP Online
16-09-2011, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Aiseesoft Total Media Converter, video/ses dosyalarını dönüştürmek, DVD'leri MPEG, AVI, MOV, FLV, SWF, MP3, AAC veya Apple iPod, iPhone, iPad gibi herhangi bir video/ses biçimine riplemek isteyen kullanıcılar için hepsi bir arada medya dönüştürücüsüdür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Aiseesoft Total Media Converter, video/ses dosyalarını dönüştürmek, DVD'leri MPEG, AVI, MOV, FLV, SWF, MP3, AAC veya Apple iPod, iPhone, iPad gibi herhangi bir video/ses biçimine riplemek isteyen kullanıcılar için hepsi bir arada medya dönüştürücüsüdür.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumKey features:DVD'leri AVI, MPEG, WMV, MP4, RM, MOV, 3GP, VOB, FLV, MP3, WMA, vs. gibi ses ve video biçimlerine ve HD videoya dönüştürebilme.
NVIDIA CUDA ve AMD teknolojisi sayesinde yüksek dönüştürme hızı.
AVI, MPEG, WMV, MP4, MOV, 3GP, VOB, FLV, MP3, WMA, gibi ses ve video biçimlerine ripleyin.
AVI, MPEG, WMV, MP4, H.264/AVC, MOV, MKV, AVCHD, 3GP gibi video ve ses biçimleri arasında dönüştürme yapın.
Toplu dönüştürme.
Ek düzenleme işlevleri.
Aiseesoft 10% indirim kodu: Tüm GAOD kullanıcıları için AISE-SGT (Tüm Aiseesoft ürünleri için geçerli).

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Aiseesoft Total Media Converter

rebellion71
23-01-2012, 13:52   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar kolay gelsin ( AiseesoftTotalMediaConverter ) ücretsiz tam sürümünü indirmiştim bir problemden dolayı pc ye format attım programı tekrar yükledim kullanıcı ade ve serial ı var giriyorum ama kabul etmiyor ben bu programı severek kullanıyorum nasıl tekrar etkinleştirebilirim yardım edin....