Ajdar
resimler bölümüne girdikten sonra işim bitti benim .Artık iflah olmam .
Hayatımda gordugum en gereksiz insanlardan birisi.Bir diger ornegi Tuba Ekinci.Ornekleri cogaltabilirim.
Yahu bu yaratık ıcın sıtemı yapmışlar
Ufuk abiye katılıyorum.Saçma şarkılar çıkarıyor ve ünlü oluyor.Onun söylediği şarkıyı çıkıp ben söylesem "Bu ne ya,salak mıdır nedir" derler ve çekip giderler.
Borga-xYahu bu yaratık ıcın sıtemı yapmışlarBorga abi dikkatTOP-STAR-AJDAr yazıyor. Ben demiyorum site diyor
ya bide bu adam bide makine mühendisi ya nasıl olmus anlamadım ama:)
gül gibi meslegin var işte daha ne istiyon:)
swordmaster_65ya bide bu adam bide makine mühendisi ya nasıl olmus anlamadım ama:)Evet bende bunu duyduğumda çok şaşırmıştım.
Borga-xYahu bu yaratık ıcın sıtemı yapmışlarWalla yaa..Yazık günah o kadar koda yahu..Bizim burda Kombi firmasında çalışıyo.Görmek isteyenlere adresi verebilirim..
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 19 Şubat 2008 15:44
swordmaster_65ya bide bu adam bide makine mühendisi ya nasıl olmus anlamadım ama:)Mühendisliğin yüzkarası...
Türk müzik kültürüne çikita muz diye bir parça kazandırmış gereksiz mahlukat.Son Düzenleme: Borga-x ~ 19 Şubat 2008 15:49
Borga-xborga sen baya ateş püskürüyosun bu sözde topstara ya; boşver ben aldırmıyorum bile. Bi süre medya maymunluğu yaptı, birilerine para kazandırdı, şimdi sessizliğini koruyor, bir dahaki çıkışına kadar, çıkabilirse tabii, ama unutulacaktır elbet. Bu kişi mühendis değil de mimar ya da işletmeci de olabilirdi, sonuçta karakter meselesi, biraz da talih.swordmaster_65ya bide bu adam bide makine mühendisi ya nasıl olmus anlamadım ama:)Mühendisliğin yüzkarası...
Türk müzik kültürüne çikita muz diye bir parça kazandırmış gereksiz mahlukat.
Neyse ben ağzımı açmiyim.Elvis damarıma bastın.. Ağzıma geleni bu adamın suratına söylemek isterdim. Nefes alabilen bir et yığını benim için..Başka bir anlamı yok.
İşin kötü tarafı TV'ler bu adama prim yaptılar..Benim içim ona sıkılıyor. O kadar dert var su memlekette , onları göstereceklerine, bunun gibi sümüksü yaratıkları TV'ye çıkartarak benim çok değerli vaktimi çalıyorlar evde... Neyse yoksa iyice ağzımı bozucam..
Birde Nane diye bir şarkiya benzer anırması vardı.. Bak yaa
Borga-xNeyse ben ağzımı açmiyim.Elvis damarıma bastın.. Ağzıma geleni bu adamın suratına söylemek isterdim. Nefes alabilen bir et yığını benim için..Başka bir anlamı yok.Maalesef borga, bunlar bizim ülkemizin acı gerçekleri. Medya her zaman belli bir dönem maymununu arar ve bulduğunda da bir güzel onu oynatır. Ajdar'ın aslında hiçbir özelliği yok, ve olmayan özellikleriyle bir şeyler yapmaya çalıştığı için o noktaya geldi, getirildi daha doğrusu. Biz onu burada hep eleştiriyoruz, diğer insanların da büyük bir kısmı onu sevmez, eleştirir ağzına geleni söyler belki; ama tüm bunlara rağmen bu çocuk nasıl oldu da zirveye oynadı peki? Bunda medyanın etkisi olduğu kadar onu sevmeyen ama hareketlerini izlemekten de kendini alamayan pek çoğumuz neden olmuş olamaz mıyız? Beyaz Show'u izleyenler bilirler, geçen sezonda yanılmıyorsam çıkmıştı programa, Beyaz resmen maymun etti adamı, bu şekilde de prim kazandı halkın gözünde. Beyaz'ı severim o ayrı, ama adamı nasıl kullandığını da görmemek körlük olur. Sonuç itibariyle onu oralara çıkaran medya olsa da orada kalmasına neden olan bizleriz sanırım.İşin kötü tarafı TV'ler bu adama prim yaptılar..Benim içim ona sıkılıyor. O kadar dert var su memlekette , onları göstereceklerine, bunun gibi sümüksü yaratıkları TV'ye çıkartarak benim çok değerli vaktimi çalıyorlar evde... Neyse yoksa iyice ağzımı bozucam..
Birde Nane diye bir şarkiya benzer anırması vardı.. Bak yaa
Soyledıklerınde cok haklısın. Benım anlamadıgım bır mevzuda insanımız hem eleştirir hemde oturur izler. Ben beyazın o show'unu gördüm ama izlemedim. Sırf bu adam var diye... Neyse
yAw nerden nereye geldiniz..
Sınır dışı edilesi insan. Kenya veya Kongo'a gönderilse iyi olur.
Aslında tüm medya ajdarın üzerinden ekmeğini yedi. Ajdar'da yedi. Biz de izledik...
XxXDaRKoXxXyAw nerden nereye geldiniz..geliriz biz sorun mu var?
yozangaadam yeminnen maymunAllah'ın yarattığı yüzle dalga geçme, boşver.
elvis32katılıyorum, ayrıca adam odtüyü kazanmış makine mühendisi olarak ve bitirmiş,bence hal ve tavırları normal ,fazla zekadan olsa gerekyozangaadam yeminnen maymunAllah'ın yarattığı yüzle dalga geçme, boşver.
Borga-xyokedilmesi gerekenlerden biriswordmaster_65ya bide bu adam bide makine mühendisi ya nasıl olmus anlamadım ama:)Mühendisliğin yüzkarası...
Türk müzik kültürüne çikita muz diye bir parça kazandırmış gereksiz mahlukat.