Akıllı ceplerin çuvalladığı 6 yer!

CHIP Online
07-02-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yanımızdan ayırmadığımız muhteşem akıllı cebimiz, bu 6 alanda fena "çuvallıyor!"

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/aki ... gi-6-yer_38500.html

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Akıllı ceplerimiz genellikle "akıllı" ismini hakedecek kadar iyiler. İnternette gezinmek, yolumuzu bulmamızda bize yardımcı olmak ve sosyal ağlarda fotoğraflar paylaşmak ve çok daha fazlasını onlar sayesinde rahatça yapabiliyoruz. Ancak akıllı ceplerin bizi yarı yolda bıraktığı, sinirlendirdiği, "aptal, akılsız cep"leri arattığı da olmuyor değil. İşte akıllı cep kullanırken başınıza gelebilecek durumlardan bazıları.


1. Kelimeleri yazarken çuvallaması


Tuşları oldukça küçük olan sanal klavyeyle yazarken yanlış bastığınız harflerin otomatik olarak düzeltilmesi, şüphesiz vazgeçilmez bir işlev. Ancak bazı klavyeler, yazı yazarken inatla yazmak istediğiniz kelimeleri yanlış anlayabiliyor. Özellikle uzun Türkçe kelimelerde başarılı olan klavyelerin sayısı az.


2. Çabuk eskimesi


Bir iki sene önce satın aldığınız Android'li cep, resmi olarak Jelly Bean güncellemesini alamamış olabilir. Ayrıca bugün birkaç bin TL'yi gözden çıkararak satın aldığınız telefonun, 1 sene sonra ondan çok daha iyileri tarafından alt edileceğinden emin olabilirsiniz. Amacınız telefonunuzla hava atmaksa, bunu da unutun, çünkü aynı telefondan çok kişi de görmeniz mümkün.


Tüm Konu: Akıllı ceplerin çuvalladığı 6 yer!

Resimlerle: Galaxy S3 ve iPhone 5 kapışıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr