Arkadaşlar ben resident evil tarzı zombi oyunu arıyorum.Uzaylı oyunu olur hangi gelsinler dünyayı işgal etsinler biz kurtaralım gibi...Birde bildiğiniz tren simülasyonu varsa söylerseniz sevinirim...Ama öncelik aksiyon oyunu
Aksiyon oyunu arıyorum
call of duty black ops. oyununda zombie modu var onu deneyebilirsin.
kardeş bırak zombiyi xD tomb raider anniversary al bu oyunu bir saat oyna kafayı yersin okadar beğenirsinki hep oynamak istersin rüyalarına girer bunu bitirincede tomb raiderunderworlü biran önce almak için deli olursun xD bak şaka yapmıyorum herkesin ilgisini çekebileceksıradışı manyak bir oyun serisi aklını kaçıracaksın !! :)
kardeş bırak zombiyi xD tomb raider anniversary al bu oyunu bir saat oyna kafayı yersin okadar beğenirsinki hep oynamak istersin rüyalarına girer bunu bitirincede tomb raiderunderworlü biran önce almak için deli olursun xD bak şaka yapmıyorum herkesin ilgisini çekebileceksıradışı manyak bir oyun serisi aklını kaçıracaksın !! :)
bence arkadaşın dediği gibi tomb raider underworludu deneyebilirsin güzel oyun yeni bi oyun çıkıcak onu takip et fragmanı bile dünyada 1 numara oldu dead island harika bi oyun sana özelden video linkini attım video yasak bi sitede ondan özelden attım :)
Cevap veren herkese teşekkür ederim cod 5 ve 7deki zombiyi oynadım bir vakitten sonra sıkıyor left 4 dead 1 ve 2yi bitirdim diğer oyunlara şimdi bakıyorum fakat ben hani filmlerde olur ya böyle 2-3 arkadaş zombilere karşı savaşırsınız öyle bir oyun arıyorum acaba çok fazla şey mi istiyorum???
Valla zombi değilde teroristlere karşı falan savaşıyorsunuz :) Swat 4 oyna.Çok güzel oyun.Senin bir Swat ekibin var ve onları istediğin gibi yönetebiliyosun.Sen arka kapıdan gir içeri gaz bombası at falan.Rehine kurtarıyosun bazen.Türkçe yamasıda var.Daha rahat oynarsın.
Zombilere ve bilim kurgu oyunlara benimde merakım var burada görmediğim için yazıyorum
stubbs the zombie, oyunda zombie olan sensin tam bir aksiyon değil ama çok eğlenceli.
Fort Zombie' var oyun güzel ama kontroller üğrenç...
diğer güzel oyunlar.
Fallout serisi.
Alien vs predator.
Half life serisi.
STALKER serisi.
korku oyunu seversen,survival.
Call of Cthulhu.
Condemned.
Dead Space.
Doom3.
Bioshock.
Penumbra.
Killing floor.
eski oyunları oynarım diyorsan.
Fallout 1 ve 2
The thing.
Resident evil 2
Silent hill serisi.
Return to Castle Wolfenstein...
.kkrieger var beleş oyun(Resimde gördüğün oyun.İndirmek için tıkla ;))
Bide 2005den kalma Microsoft Train Simulator var.
Trainz diye bir oyunda vardı onu dene ;)
Edit:Quake ve Doom 1,2,3 oynamadıysan onları da dene
Kesinlikle Fear serisini tavsiye ediyorum.Ben korku oyunları oynamayı sevmiyom(çünkü korkuyom :) ) Ama 15-20 dk oynadım sonra pc den sildim çünkü bayağı ürkmüştüm.Eğer korkmuyorsan kesinlikle oynamalsınm.
yani fear2 de korktuysan ne diyim ha berbat bi oyun bence kapsamı az anca ekrana hayalet yapışıyor başka bişey yok bence residint evil4 bile fear2den iyidir fear2 rezalet bi oynu p4 de bitirmiştim.
Tren oyunu demeyi unutmuşum, tren değilde Metro oyunu çok güzel bir oyun aslında simulasyon geröçek gibi.
bir arkadaşımda görmüştüm oyun almancaydı ama ingilizcede var denemelisin
video'yu buldum bir bak istersen çok gerçekci http://www.youtube.com/watch?v=kUt2zyB5cSw
F.E.A.R 2 Oyunu korkunç ben çok fazla oynayamadım :D Ama korkmam diyorsan güzel bir oyun ...
yaw fear2nin nesi korkunç arada bi ekrana hayalet yapışıyo ne grafik var ne bişey bence residint evil 4 bile kat kat iyi fear2 berbat.
yaw fear2nin nesi korkunç arada bi ekrana hayalet yapışıyo ne grafik var ne bişey bence residint evil 4 bile kat kat iyi fear2 berbat.Korku oyunlarını sabah veya öğle oynarsan tabi korkmazsın :D Kulaklıkla ve gece geç saatlerde oynayacaksın.Sonra sabaha kadar oturursun artık :DSon Düzenleme: volkan298 ~ 05 Mart 2011 16:08
valla gece 4-5 dede oynadım korkutmadı beni ya bi hayalet yapışıyo ekrana şimi 3 çıkçak onun videosuna baktım oda iyi değil tabi benim fikrim bu bende 2+1 var gece 4-5gibi açıyodum fear2yi sesde baya var anca dalarsan korkutuyor. bu arada aklıma bi oyun geldi terminatör salvation bunu indir güzel bi oyun.