Arkadaşlar toshiba laptobumda olan film ve müzik dinlerken dvd nin dönüş hızını düşüren ve dvd nin dönerken çıkardığı sesi azaltan bi program var akustik susturucu diye.bunun masa üstü için olan versiyonu var mı?varsa paylaşabilir misiniz?
AKUSTİK SUSTURUCU
denedim oldu saolasın.peki cd yazdırırken kendisi otomatik olarak max. hıza çıkarıyor mu tekrar?
bunun için birşey diyemeceğim.
sinan354denedim oldu saolasın.peki cd yazdırırken kendisi otomatik olarak max. hıza çıkarıyor mu tekrar?
merhaba, laptoplar için olan akustik susturucu programı nedir? bilgi verebilecek biri var mı acaba?
Toshiba bilgisayarlarda CD/DVD Akustik Susturucu diye bir yazılım var. Film filan izlerken CD/DVD hızını düşürüyor. Hoş, ben bugüne kadarki hiçbir DVD sürücüm için kullanmadım bu yazılımı. Çünkü zaten ses yapmıyor Toshiba'ların sürücüleri. Ama adamlar yazılımını bile yapmışlar. Bir zaman HP kullanmıştım, hem ciddi oranda ses vardı hem de yazılım filan hak getire... Belki diğer dizüstü üreticileri de yazmıştır benzer programlar...
özellikle hd içerikli film izlerken belli oranda ses yapıyor, gerçi dolby prologic II destekli harman kardon ses sistemi bunu bastırıyor :)ama bu programı açtığınızda içinde dvd olup olmadığını bile anlamıyorsunuz.ayrıca dvd yazdırmaya kalktığınızda otomatik olarak hızı max.a çıkarıyor.