Alalım O Zaman www.alalimozaman.com

alalimozaman
03-03-2012, 14:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2012

Alalım O Zaman www.alalimozaman.com

Sanal Mağazamız, Ustaoğlu Web Market A.ş. ve Elektronik Hizmetleri mülkiyetinde internet üzerinde markalaşmayı hedefleyen, sağladığı kolay, ucuz ve güvenilir alışveriş sistemi ile beğeni toplayan profesyonel bir e-ticaret kuruluşudur. alalimozaman.com, e-ticaret faaliyetinde yıllardır alalında uzman bireylerin tecrübeleri sonucu şekil bulmuştur.

Hiç kuşkusuz sorunsuz bir PC ye sahipseniz Kredi kartınızla işlem yapmanızın sizin için bir tehlikesi yoktur. Ancak biz halkımızın henüz internete güvenemediği gerçeğini de göze alarak uluslararası çerçevede güvenilirliğe ulaşmış SSL (Secure Sockets Layer) Sertifikamızla  müşterilerimizin internetten alışverişte hiçbir kuşku ve güven problemi yaşamadan alışveriş yapmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca özellikle internete çok aşina olmayan müşterilerimizide göz önünde bulundurarak kolay anlaşılabilen bir tasarımla siz değerli müşterilerizin karşısında, ekstra bir kolaylık sağladık.

İlerleyen dönemler için geliştirdiğimiz projelerimizle alalimozaman.com için ürün çeşitliliği, ödeme kolaylığı gibi konularda siz müşterilerimiz en rahat ve en güvenilir şekilde alışveriş yapabilmeniz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Markalaşma yolunda atmış oldugumuz adımlar siz değerli müşterilerimizin desteğiyle daha iyi konumlara ulaşacaktır. USTAOĞLU WEB MARKET A.Ş. HALKLA İLİŞKİLER VE PROJELER MÜDÜRLÜĞÜ

Banned
03-03-2012, 15:55   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
563 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

ben hemen alıom su sıteydı demi:http://inciswf.com/127283744663.swf