Crysis 2'de bizim oynadığımız Karakter olan Alcatraz'ı Sevdinizmi Ve Düşünceleriniz ?
Benim Düşüncelerim Alcatraz Çok Utangaç veya dili yok :) Alcatraz Senaryo Gereği Konuşmaz Eğer Konuşursa Düşmanlar Prophet Olmadığını Anlarlar
Ben Alcatraz'ı Azda Olsa Sevmedim Nomad Olsaydı daha iyi olurdu
Alcatraz'ı Sevdinizmi ? :))
Ağzı var dil'i yok
alcatraz ne ya sevmedim :D adamın yüzünü görene araba veriyolar :D .
Muhabbete bak :D Ben sevdim şahsen delikanlı çocuk
bence alcatraz gay. elbiseyi yapan profösörle bir ilişkisi var sanırım.
Alcatraz delikanlı çocuktu .Saykoyu Laz şeklinde konuşturmuşlar samimilik katmış :) ama biraz daha ekiple iş yapsak iyi olurdu bazı bölümlerde tırsıyodum şahsen :) Oyunun Sonuda Müthişdi Hani.'' Benim adım Prophet''
ALCATRAZ evet konuşmaması biraz olumsuz olmuş ama en olumsuz olanı birinci oyuna göre savurma yerine savunma yapıyoruz ve özgürlük hissi yok...Ama müthiş oyun orası başka...
Adam delikanlı bence :)) ama biraz konussa iyi olurdu adam affedersniz g*tunu aç dese biri onada ses cıkarmaz açar :)) Jorell bende valla hele ki o binaların yıkıldıgı bolumde 20-25 tane bi tanesi o biraz buyuk olan varya işte o (2'de olabilir) ordan zorlukla gectim soguk terler doktum valla :) Ama oyuna diyecek yok bidaha oynasam gene sıkılmam.. :)
Alcadrazı Sevdim Kendini Belli Etmemek İçin Konuşmuyor. yeri geldiğinde iyi hareketler yapar !!!!
Alcatraz delikanlı çocuktu .Saykoyu Laz şeklinde konuşturmuşlar samimilik katmış :) ama biraz daha ekiple iş yapsak iyi olurdu bazı bölümlerde tırsıyodum şahsen :) Oyunun Sonuda Müthişdi Hani.'' Benim adım Prophet''Anlamadığım tek şey Adamlar hep bize görev veriyolar onlar sanki oturuyolar Mesela Crysis 1de Prophet : Nomad Seninle Mağarada Buluşalım diyo sonra bir aksilik çıkıyo buluşamıyoz Bende Crysis 2de Baya bir korkmuştum adamlar sanki keyif yapıyolar yanımızda asker olduğunda Korkmuyorum Mesela Metro Bölümünde çok korkuyodum yerde böcekler geziyodu ben bişey yapcaklar zannediyodum boş boş mermi harcıyodum Orda Hep Hastalık Kapmış Adamları İncelerdim Acaba ne olmuş diye Şahsen oyunun çoğu bölümünü Korkarak Oynardım Kulağımda Kulaklık Oyuna Hakim olduğumda biri adımı çağırır ben yerimden sıçrarım Çünkü: Crysis 1'de Core Bölümünde Bi Keresinde Etraf Kararmıştı birden aydınlandı yaratık önümüze çıkıp bağırmıştı o günden beri Crysis Serilerini Hep Korkarak Oynamışımdır :)
Anlamadığım tek şey Adamlar hep bize görev veriyolar onlar sanki oturuyolar Mesela Crysis 1de Prophet : Nomad Seninle Mağarada Buluşalım diyo sonra bir aksilik çıkıyo buluşamıyoz Bende Crysis 2de Baya bir korkmuştum adamlar sanki keyif yapıyolar yanımızda asker olduğunda Korkmuyorum Mesela Metro Bölümünde çok korkuyodum yerde böcekler geziyodu ben bişey yapcaklar zannediyodum boş boş mermi harcıyodum Orda Hep Hastalık Kapmış Adamları İncelerdim Acaba ne olmuş diye Şahsen oyunun çoğu bölümünü Korkarak Oynardım Kulağımda Kulaklık Oyuna Hakim olduğumda biri adımı çağırır ben yerimden sıçrarım Çünkü: Crysis 1'de Core Bölümünde Bi Keresinde Etraf Kararmıştı birden aydınlandı yaratık önümüze çıkıp bağırmıştı o günden beri Crysis Serilerini Hep Korkarak Oynamışımdır :)Ben de baya bir yalnızlık çektim oyun da. Ama kişilik olarak tek takılmayı sevdiğim için oyunda da pek sorun olmadı benim için :) O metro girişi mi ne, orada herif böcek yuvası diyor ilerliyorum bi halt olmuyor, nedir korkutmaya mı çalışıyorlar. Ama korkamamızın en büyük nedenlerinden biride oyunda çok ileri gerçekçilik var benim külüstür pc de bile korkuluyorsa "Adamlar yapıyor" demektir.
alcatraz değilde şu orta yaşlı manyak adam varya,profösörmü ne,adını hatırlamıyorum,Ona sinir oldum,oyunun finale doğru tam gaz gidiyorum,ordan o bağırdı,hadi kanka diye,birden durdum,etrafa baktım,çevrede olsa valla sıkacaktım kafasına:D nerden kankan oluorm lan ben,cins bişi ya:)
Sözünüzü balla kesiyorum.Ben oynamadım ama crysis türkiye forumunda gördüğüm bir bilgiyi aktarıyorum.
Prophetın DNA'sı Alcatraz'a işlemiş.Ondan dolayı Prophet alcatrazı yönetiyor.He sonundada gene crysis türkiyede ki bilgiye göre ben prophet demiyormuş.Bana buralarda prophet derler diyormuş.Çevirme hatası yapmışlar.
Sözünüzü balla kesiyorum.Ben oynamadım ama crysis türkiye forumunda gördüğüm bir bilgiyi aktarıyorum.Hey ölü adam nasıl yolculuktu ha ?
Prophetın DNA'sı Alcatraz'a işlemiş.Ondan dolayı Prophet alcatrazı yönetiyor.He sonundada gene crysis türkiyede ki bilgiye göre ben prophet demiyormuş.Bana buralarda prophet derler diyormuş.Çevirme hatası yapmışlar.
Öldüm Sandın değil mi ?
Eh- Bende Öyle Düşündüm.
Ama Giysi Kanka Hargreave Haklıydı.
Giysi Tüm Kuralları Değiştiriyor.
İçime Girdiler.Sefler İçime Girdi.
Giysiyle olan bağımı kesmeliydim.
Yoksa Kontrolü tamamen kaybedicektim.
Ve sen.Sen Ordaydın.Önümdeydin...
Önümde Ölüyordun.
Abi Şansımı Denemeliydim
Sana Başladığım Şeyin Bitirme Şansını Vermeliydim.
Bu Tek Umudumuzdu..
Şuna Bak.
Sadece New York Değil.Sadece Lingshan de değil.
Bak Sefler ezelden beri her yerdelermiş.
Ve Her Yere Bunlardan Koymuşlar.
Her Yere.
Özümseme Tamam.
Bak bugün burda biz kazandık.
Ama Bu İş Bitmeye ÇOK UZAK
Sen Ve Ben Asker Daha Ölmüyoruz.
Geri Dönmeliyiz.
Bize İhtiyaç duyulan yere dönmeliyiz.
Central Park'da Az Önce Kurtarılan istihbarat askeriylemi konuşuyorum ?
Jacob Hargreave'nin Nanokabuğunu giyenmi ?
Bekle,beslemeyi ayarlıyorum
Hah,daha iyi
Kendimi Tanıtayım
Karl Ernst Rasch,hizmetinizdeyim
Ya Sen ?
Benim Adım Prophet.
Bence Öyle Demiyo :D Final Konuşması Bu :)
Sözünüzü balla kesiyorum.Ben oynamadım ama crysis türkiye forumunda gördüğüm bir bilgiyi aktarıyorum.Az önce İngilizce Final Videosunu İzledimdi Haklısın Iam Prophet Demiyo :)
Abi şimdi Alcatraz'ı çok sevdim.sesinin çıkmaması kendiliğinden değilde. ses tellerinin 8 yaşında zarar görmesinden ve denizalti olayında daha da kötü oluyo.Ama oyunda adamı çok eziyolar ya :D
mesela saykoya:(repliği hatırlamıyorum)adada sadece senin görevin devam ediyor diyo komutan.oda"EVET! maaşımı hak etme zamanım geldi diyor"
Nomad:mağara yıkılırken arkeolog salağını kurtarıyolar ama nomad orda kalıyor ve "harika!"diyor.
ama adama git spor kanalını imha et diyolar git numune topla diyolar.couldunda arkasını topluyo gerizeklaı adresi bilgisayarda unutuyor. herşeyi yapıyo adam ben olsam eeeeeeeee yeter be derim.seflere katılırım anasını satayım :D.
Not:Alcatraz'ın yakalandığı bölüme dikkat edin.Alcatraz Tara'ya sadece Tara'ya bakıyo farkındamısınız :D.yazık aşk-ı ilan edemeden göçtü gitti.