bilg muh. ogrencisiyim Algortimalar hakında arastırma yapacagım bana bu konuda yaedımcı olumusunuz ben guvenlik algoritmalrı uzerinde arastırma yapmak istiyorum. carpanlara ayırma algoritması filan. tavsiyelrinizi bekliyorum.
ALGORITMALAR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.slms bende ele-elo müh. öğrencisiyim geçelerde bölümde asılan bir yzıyı okurken gözüme çarptı sakarya üniversitesi algoritmalar ve yapay zekalar ile uluslararası bir konfereans ve eğitim toplantısaı vermişti istersen bir bak...
Selam ben de mimarlık öğrencisiyim...
Güvenlik algoritmaları ve çarpanlara ayırma demenizden bir şey anlayamadım; fakat genel olarak "algoritma" terimi içindeki anlam, "güvenlik algoritmaları" diye bir ifadeyi anlamsız kılıyor. Güvenlik değil de, belki "şifreleme" algoritmalarından bahsetmek mümkün... Sıkıştırma algoritmaları ya da resim işleme... vs
Çarpanlara ayırma deyince, biraz daha "temel programcılık" gereksinimi üzerinde yoğunlaşmak istediğinizi çıkarıyorum. Tam olarak ne araştırmak istiyorsunuz..?
tamolarak aklımda bir sey yok. biraz sifrelema(kriptolojiye baktım rsa filan )ama birazabasit geldi yani proseur kolay tabi isbatı zordur ama ben ben.i biraz daha zorlayacak ayrıca bilg. lanındada bigi sahibi yapacak bir algortima arıyorum. stenografi hakkında biraz bilgim varama hic kod filan incelemedim.selamlar...
www.ce.itu.edu.tr/arastirma/eval
umarım işine yarar..