Merhaba arkadaşlar.
Aranızda Alice Madness Returns adlı oyunu bitiren ya da en azından oyunun %6'sını geçenlerden yardım isteyeceğim. Sorunum bir "bug", hata gibi birşey.
Oyunu orjinal olarak satın aldım kutulu olarak. Oyunun %6 sında, biryerde alt kısmı mekanik olan bir fare ile uğraştığımız bölüm var. Üstte sürekli dolaşan ve lav boşaltan kollu bir kazan var. Bu kısmı bitirdiğimizde, Alice kolu çekiyor ve... Tam burada video devreye giriyor ve Alice videoda açılan delikten aşağı atlıyor. Kısa bir yüklemeden sonra yeni bir video devreye giriyor ve videonun sonunda yeni bir mekanda oyunu devralıyoruz.
Ancak; bende Alice videoda aşağı atlıyor, kısa yükleme yapıyor ve Alice aşağıya atlamış olarak kontrolü bana veriyor. Yani kısa yüklemeden sonraki video devreye girmiyor da, hiç olmaması gereken olup, Alice'si aşağıda bırakıyor ve oyunun kontrolü bana geçiyor. Böylece benim gidebileceğim hiçbir yer kalmıyor. Ne ilerleyebiliyorum, ne de geri gidebiliyorum. Oyunda otomatik save olduğu ve save tek bir noktaya kaydettiği için geri dönüş yapmam imkansız.
Oyunun tam burasında takıldım kaldım. Anlaşılan oyunda bir hata var. Üstelik, bu hatayı yaşayınca bir de oyunu korsan olarak internetten indirdim ve oynadım. Yine aynı yerde aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer farklı cracklerle yeniden oynadım. Sonuç yine aynı. Aynı yerde, aynı hata. Oyunu üç ya da dört defa %6'ya kadar oynadım ama nafile. Her seferinde takıldım kaldım.
İnternette benim yaşadığım bu sorunu araştırdım ama böyle bir sorunla karşılaşan kimseye rastlamadım. İlk defa burada size soruyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek ya da fikir verebilecek kimse var mı?
BİLGİSAYARIM :
Samsung NP700 G7C - S01TR Dizüstü Bilgisayar
intel i7 3600QM 2.3 Ghz.
NVIDIA GeForce GTX675M 2GB GDDR5
8GB RAM DDR3
500+500 GB + 8 GB SSD
Windows 7 Home Premium 64 bit
(30 Ağustos 2012 tarihinde satın aldım bilgisayarı. Bütün driverları, herşeyi yeni.)