alienware ile galaksiler arası hakimiyet !

alien_fx
28-10-2009, 17:45   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

Intergalactic Domination; AURORA ALX

Fx57'nin haberi;

Yüksek performanslı oyuncu bilgisayarları pazarının en prestijli isimlerinden Alienware bir süredir merakla beklenen yeni sistemini duyurdu. Birkaç yıl önce Dell çatısı altına giren firma, Aurora ALX adını verdiği yeni masaüstü bilgisayarıyla bir kez daha meraklı bakışların odağında yer alacak gibi görünüyor. Özel kasa tasarımlarıyla kullanıcıların rüyalarını süsleyen ve pek çok kasa modifikasyoncusuna ilham kaynağı olan Alienware, Aurora ALX modelinde adeta tasarımda sınırları zorluyor ve Lamborghini esintileri taşıyan agresif çizgileriyle segmentinde bir kez daha ses getirmeyi başarıyor. Her yeni Alienware sisteminde olduğu gibi yine piyasanın en güçlü donanımlarına yer verilen Aurora ALX, Micro-ATX formundaki yapısı ile özellikle LanParty etkinliklerini kaçırmayan "sıkı" oyuncuların hedef alınması bekleniyor.
Multi-GPU onayı taşıyan 875 Watt'lık güç kaynağı ile güçlendirilebilecek sistemde ses kartı olaraksa entegre çözümün yanında Soundblaster X-Fi Extreme ya da Soundblaster Titanium ses kartlarıyla alınabilen Aurora ALX ile Killer Xeno Pro ağ kartı da tercihe bağlı seçenekler arasında kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Blu-ray opsiyonuna da sahip olan sistem oldukça uzun bir donanım ve aksesuar listesine sahip. Windows Vista Home Premium ya da Windows Vista Ultimate ile gelen sistem, Alienware Command Center isimli yönetim paketi ile kontrol edilebiliyor. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde bir bir çatı altında güç yönetimini, termal kontrolü ve AlienFX ışık sisteminin detaylı ayarlarını gerçekleştirebiliyorlar. Alienware Aurora ALX hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

alıntıdır;
http://www.donanimhaber.com/Alienware_ile_galaksiler_arasi_hakimiyet_Aurora_ALX-15887.htm

wallahi sisteme değilde kasaya hayran oldum. arkadaşlar burda anlatılan sistem yaklaşık 10.000 dolar tutuyor ki 15.000 lira yapıyor. normalde toplasanız örneğin vatan cmptr. den 7.000 lira yapar.
Görüşlerinizi beklemenin yanında, birde sorum var, Bu kasa ayrı satılıyor mu ? ben araştırdım bulamadım.

Son Düzenleme: alien_fx ~ 28 Ekim 2009 17:46
alien_fx
28-10-2009, 18:13   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

yorum lar nerde arkadaşlar_?