öncelikle söliyimki bu yöntem enterprise için geçerlidir
6.3enterprise sürümler unfreezer ile kırılamaz bu yöntem %100 kırar bu yöntemi bilen yoktur deep freeze administrator şifre ekranında şifre olsun ve program aktif olsun şifre ekranındada şifre olsun unuttuğum zaman bu şekilde kırarım ilk önce deep freeze admini yeniden kuruyoruz admin yeniden kurulunca admın şifresi siliniyor ve admine erişiliyor ctrl +alt +shift + F6 yapıyoruz otp token numarasını metin belgesine kopyalıyoruz admine girince one time password yazıyor oraya bunu yapıştırıyoruz ve şifreyi multi use yani birden çok kullanımlık yapıyoruz generate yazıyor orda ona tıklıyoruz program bize şifre veriyor bu şifreyi metin belgesine kopyalıyoruz sonra bunu ctrl + alt + shift +F6 yapıp şifre ekranına yapıştırıyoruz ok diyoruz sadece boot thawed on next yapabiliyoruz boot thawed olmuyor boot thawed on next yapıp rakamını 3 yapıyoruz en fazla 3 oluyor zaten reset çekiyoruz program pasif oluyor sonra setuptan uninstall yapıyoruz bu kadar sadece enterprise sürümler bu şekilde kırılır deep freeze standart 6.3 kırılamaz ne unfreezer nede bu yöntemle bendeki deep freeze enterprise 6.3 yanında o kadar güvenlik programı kullanmamın sebebide bu standart 6.3 kullanacaktım ama standart sürümde sanal sürücü açılmıyor
alın size deep freeze 6.3 sürümleri kırma yöntem
yok ne uzunu 10 dakika sürüyor anlatılışı uzun
Dip firiz ne ?? Ben bilmiyorum öyle şeyler , Linux kullanıyorum
İnterneti dibine kadar sömürdüm , hâla da sömürüyorum , banamısın demedi Ubuntu linux !
sen nie taktın deep freeze bu kadar ya
takmadım programı kıramayanlar foruma konu açmış deep freeze 6.3 şifresini unuttum napcam diyenler var onlar için şöyle yorumlar yapıyorsunuz insan forumdan soğuyor çok uzun takma o kadar falan başka forumlara mesaj yazsak alıntı bile olsa emeğe saygı cevapları geliyordu burda kendimiz yazalım yok gereksiz konu yok çok uzun yok taktın sende deep freeze
BIOS'tan Tarihi 5-10 Yıl Öncesine Al ;)
Bizim okulun bilgisayarlarında yüklü bu lanet olası program zaten bilgisayarlar külüstür bir firefox yükleyeyim diyorum 10 dakikadan aşağı sürmüyor indirmesi ne flashlar açılıyor ne da java sadece office var bilgisayarlarda. Şeytan diyor deepfreeze' sil gitsin
one time password kullan Deep Freeze 6 Administrator ve Deep Freeze 6 Console da one time password var genellikle Deep Freeze 6 Administrator parola olur ama Deep Freeze 6 Console da parola koymayı unutmuşlardır
Deep Freeze 6 Console girip sekmelerden tools sekmesindeydi yanlış hatırlamıyorsam one time password bul token gir generate yap programın verdiği kodu boot control e gir boot thawed yapıp restart çek okulun müdürüne kapak olur
s.a arkadaşım bende de deep frezee 6.3 enterprise kurulu şifresini unttum birtürlü kapatamıyorum yardımcı olur musun? yazdıklarından birşey anlamadaım birza daha basit yazarmısın?%100 işe yarıyor muy?şimdiden tşk...
s.a arkadaşım bende de deep frezee 6.3 enterprise kurulu şifresini unttum birtürlü kapatamıyorum yardımcı olur musun? yazdıklarından birşey anlamadaım birza daha basit yazarmısın?%100 işe yarıyor muy?şimdiden tşk...
cevabı özel mesajla yolladım