yaa arkadaşlar benim bi sorunum var şimdi benim harddiske ben 2000 yükleyemiyorum
kur'a giriyor dosyaları kopyalıyor ama bi türlü şu yükleme işine giremiyo sürekli
işletim sistemi yükleme hatası veriyo ben anlamadım hdd yi başka bi pc ye takınca yüklüyoo
driverları tanıtıyom tekrar kendi pc me takınca yine aynı hata işletim sistemi yükleme hatası aklıma gelebilecek her türlü konfügrasyonu denedim ama olmuyuooo Allah aşkına yardım edin yoksa kıracam vallaaa
Allah aşkına bi S.O.S yaa kıracam pcyii
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İlk önce yardım istiyorsan hangi hatayı verdiğini belirtirsen daha iyi olur.
Sorununa gelince bunun sadece sebebi şudur. Bilgisayarında kullandığın cd-rom un zamanla okuma görevini yerine getirememesi ve IDE kablolarından kaynaklanan sorunlardan kurulum gerçekleşmez. Sen bu dediklerimin sorunsuz çalıştıklarından emin olmalısın. Birde aynı data kablosu üzerinde ise bunları farklı IDE kabloları üzerinde çalıştır...
faresdell adlı sahıs cd-romu bozuk olamaz eğer bozuk olsaydı cd yi hiç okumazdı kardeş o sorun cd kopyaysa ya da cd nin altı otoban gibiyse çıkar hata da sanırım mavi ekrandayken çıkıyordu falan dosya bulunamadı ya da bozuk kur'a devam edilemez diyip setuptan çıkar bir de hdd de bad sector olabilir bir de başka bir cd deneyebilirsin
alıntı:
Gönderen : ridvanyorgunfaresdell adlı sahıs cd-romu bozuk olamaz eğer bozuk olsaydı cd yi hiç okumazdı kardeş o sorun cd kopyaysa ya da cd nin altı otoban gibiyse çıkar hata da sanırım mavi ekrandayken çıkıyordu falan dosya bulunamadı ya da bozuk kur'a devam edilemez diyip setuptan çıkar bir de hdd de bad sector olabilir bir de başka bir cd deneyebilirsin
Ben windows kurulumu yaparken yarıda dosya kurulamadı diye hata veriyordu.
Arkadaşın cd-romu aldım normal şekilde kuruldu.
Sanirim problem tekrar basten anlatilmali. Bir kücük eksiklik var:
Simdi sen W2k'yi PC 1'de yüklemek istiyorsun ve bu olmuyor. Ayni HD'yi 2'ci PC'ye takip kurma islemi gerceklesiyor.
Benim sorum su: HD'yi 1'ci PC'ye taktiktan sonra kullanmaya devam etmek isterken (tekrar yüklemek istemiyorsun) hata meydana geliyor. Ben bunu dogrumu anladim?
Aslinda sunu bir dene: 2'ci PC'de W2k CD'sinde bulunan klasörleri HD'ye kopyala ve HD'yi 1'ci PC'ya taktiktan sonra kurmayi HD üzerinden gerceklestir.
Eger bu sefer bir hata olmuyorsa o zaman sorun CD-ROM dan olabilir. Eger hata devam ediyorsa o zaman donanim ile bir sorun var veya kurmak icin W2k CD'nin Back-up CD'sini kullaniyorsan (ne kadar güzel söyledim degil mi?) CD üzerinde bulunan bir veya birkac bozuk dosya olabilir.
Bunlar 2'ci PC icin gereksiz fakat 1'ci PC icin önemli olabilir.
Basarilar!
(Not: CD-ROM hatasiz okumaz diye birsey yok; hata oranini hatirliyamiyorum fakat 10^18 gibi birsey degilmiydi?)