Arkadaşlar size bilmecem var
Taksicinin her zaman, çobanın arasıra, Allah'ın hiç bir zaman göremediği şey nedir?
Daha önce duymuş olan varsa yazmasın lütfen
Allah'ın hiç bir zaman göremediği şey nedir?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.soulmyAllah'ın hiç bir zaman göremediği şey nedir?bundan bir şüphem olmadığı için bunun cevabı YOK
HolyManVar var vallahi var Cevabı okuyunca doğru lan diyeceğinden eminimsoulmyAllah'ın hiç bir zaman göremediği şey nedir?bundan bir şüphem olmadığı için bunun cevabı YOKSon Düzenleme: soulmy ~ 27 Nisan 2008 18:06
duymayan nasıl yazacak duyanın cevapladıgını nasıl anlayacaksın :)
Pardon Ben Cevabını Biliyordumda Editledim ^^
Durduk yerde günaha girmeyin arkadaşlar. Tabi ki de göremediği şey YOK..!
EN8800GTXMeslektaş dimi ?Doğru valla :p
EN8800GTXMeslektaş dimi ?Doğru doğru
Kartacasaççok çok saçma
aakaynenKartacasaççok çok saçma
soruda saçma cevabı da saçma. teknoloji forum sitesi burası....
mstf_yilmazsoruda saçma cevabı da saçma. teknoloji forum sitesi burası....katılıyorum
Sorunun cevabının bulunduğuna göre konunun kapatılması taraftarıyım. Görülen o ki bu saatten sonra "çok saçma" , "çok geyik" türü veya inanmayan insanların saygısızca alay etmeye girişiminden başka tür mesajlar gelmez bu konuya. Neticede hassas konu. !!!
Siteye şimdi girdim. Ne kadar çok saçma diyen olmuş. Valla bu kadar kötü olduğunu düşüneceğinizi bilseydim yazmazdım. Samet'e katılıyorum bu konu hassas bir konu. Bu yüzden moderatör tarafından kendi isteğim üzerine kapatılmasını istiyorum.
hayatımda ilkdefa bu kadar saçma bir bilmece gördüm