Dün ATI RADEON HD4350 1gb ekran kartı aldım slota sorunsuz taktım.Kılavuzunda yazdığı herşeyi harf harf uyguladım.Yazılımı yükledim.Önceki ekran kartında açılmayan oyunlar açıldı ama oda ne (!) bilgisayar eskisinden çok daha kötü !! donuyor.oyunlarda masaüstünde nette heryerde donyor. benim 350w psu var. atı 300w psu istemis. 1,50 gb ram var windows wista işletim sistemi kullanıyorum lütfen yardm edermisiniz bu sorunu nasıl çözebilirm !!!!!!!!
(bazende oturum seçtiğimiz ekrana çok geç geliyor lütfen yardım edin allah rzası için :( )
HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Not;Önceki ekran kartım ATI RADEON x1050 256mb ydi.
Allah rızası için yardım (Ekran kartı) !!!
Bazan windows kullanmakta olduğu donanımlarla yeni takılan donanımlara aynı veriyolunu atıyor buda orda bir darboğaza sebeb olarak sizinde başınıza gelen gibi aşırı kasılmalara sebeb oluyor. Tavsiyem tabiki format atarak sıd-fırdan kurulum yapmanız yönünde ancak formatla uğraşamam derseniz kaldırabildiğiniz kadar donanımın sürücüsünü kaldırıp ilk ekran kartı ses kartı ve lan kartı gibi sürekli çalışan donanımların sürücüsünü yükleyin. Muhtemelen sorununuz çözülür.
Kullanmakta olduğunuz ATI RADEON HD4350 esasen 512mb bir ekran kartı. Paylaşımlı olduğu için 512mb ram'den çalıyor... Sonuçta kalan 1 gb ram vista'yı kaldıramıyor.
Çözüm: Vista sp 2 ye güncelle düzelmezse ram takviye yap.
Güç kaynağı adi ise ondan da kaynaklanabilir.
Bendede aynı kart var 4350 1gb (paylaşımsız) 4gb paylaşımlı (ram miktarına göre artıyor) hiçbir sorun yok.Crysis 2 bile oynuyorum senin ana kartta yada bios ayarlarında sorun olabilir.(fan bile yok bende)
ATI RADEON HD4350 aynı karttan arkadaşıma taktık, driver yüklemede hata veriyordu meğerse anakarttada Ati nin 2000 serisi ekran kartı chip varmış, pc ye tekrar format attık anakartın driverlarında ekran kartı yüklemedik ve ekran kartı driver cd sini yüklemeden önce windows update yaptırdım windows güncellemelerde ekran kartı driverını buldu otomatik yükledi sorun düzeldi sende böyle yap istersen.