http://g1210.hizliresim.com/12/d/dvn3w.jpg Gördüğünüz gibi ekran kartım hata verio hiç bir yere giremiyorum donuyo :(
Allah rızası için yardım :( :(
İlk önce düzgün başlık yazmayı öğren allah rızası için nedir ya?
sil yeniden yukle.Bilmiyorsan kurcalama birine sor.
Şu modifiye işletim sistemi kullanma sevdasından ne zaman vazgeçeceksiniz?
Önce orijinal modifiye olmayan bir işletim sistemine kurun halen sorun çıkartıyorsa konu açın.
Önce orijinal modifiye olmayan bir işletim sistemine kurun halen sorun çıkartıyorsa konu açın.ya joker kardeşim adamın bir sorunu var konu açmış varsa o problem hakında bildiğin yardımcı ol bir düvmediğin kaldı adamı :)
Önce orijinal modifiye olmayan bir işletim sistemine kurun halen sorun çıkartıyorsa konu açın.adam, bırak modifiye sistem kullanmayı, kullandığı sistemi windows vista zannediyor :) hem soru sormuş, adama kızmışsınız.. yakışmadı :)
bilgisayarı güvenli modda aç / donma sorunu olmayacak sanırım / sonra yüklü driver'ı sil / yeniden başlat ve f5 ile başlangıç sekmesinden '' hata ayıklama modu '' ile hata ayıklat / bu işlem bittikten sonra normal başlangıç ile windows' u aç. ve driver'ı tekrardan sitesinden indir , kur ve çalıştır .
bilgisayarı güvenli modda aç / donma sorunu olmayacak sanırım / sonra yüklü driver'ı sil / yeniden başlat ve f5 ile başlangıç sekmesinden '' hata ayıklama modu '' ile hata ayıklat / bu işlem bittikten sonra normal başlangıç ile windows' u aç. ve driver'ı tekrardan sitesinden indir , kur ve çalıştır .güvenli modda nasıl çalıştıracağını bilmiyorsan söyleyeyim, bilgisayarı ilk çalıştırdığında, windows yüklenme logosu gelmeden f8 tuşuna defalarca bas.. böylece güvenli mod'a geçiş yapabilirsin..