Arkadaşlar korsan Pro Street almak istiyorum ekran kartı yetmiyor sanıyordum da yorumlarınız kötüydü sizce yine de almaya deeer mi?
Ona göre hemencvp gelirse şimdi hemen olmazsa yarın alcam
Almalı mıyım?
bence onun yerine nfsmw oyna daha iyi
oyunun iyi tarafları var
drag daha iyi olmuş bi de ön tekerlekleri kaldırma olayı var oda fena değil
drift yorumsuz kimine göre iyi ama ben pek tatmin olmadım
bi de speed yarışları var onlarda kazık bişey
oyun en sevmediğim tarafı ise sadece pistlerde(çoğu bi halta benzemiyo) yarışabilmen
ben oynadım 1 hafta geçmeden sıkıldım kaldırdım
istersen demoyu yükleyip bi dene ona göre kara verip alırsın oyunu...
elvis32sistem özelliklerini bilemiyorum?!Medium a yakın bir ayarda oynayabilirim ama alsam mı ki?
orijinal almayacaksan dusunme ama orijinali icin verilecek paraya yazık olur diye bircok yorum okudum.
Ya şöyle yap .. Bi internet kahveye git ve oyunu oyna bir saat falan .. Eğer hayran kalırsan gidip gerçeğini alırsın ..
Eğer hayran kalacak kadar beğenmediysen , sadece tatmin olduysan alma.. Yani sakın korsana yönelme derim ben .. =)
ufuksorijinal almayacaksan dusunme ama orijinali icin verilecek paraya yazık olur diye bircok yorum okudum.5 YTL ye korsan buldum ama almıcam :)
Uğraşmak istemiyorum bi kafede 3 saat falan oynadıktan sonra belki yüklerim:)
XxXDaRKoXxXufuksorijinal almayacaksan dusunme ama orijinali icin verilecek paraya yazık olur diye bircok yorum okudum.5 YTL ye korsan buldum ama almıcam :)
Uğraşmak istemiyorum bi kafede 3 saat falan oynadıktan sonra belki yüklerim:)JorellYa şöyle yap .. Bi internet kahveye git ve oyunu oyna bir saat falan .. Eğer hayran kalırsan gidip gerçeğini alırsın ..Dediğim gibi yani ? =)Eğer hayran kalacak kadar beğenmediysen , sadece tatmin olduysan alma.. Yani sakın korsana yönelme derim ben .. =)
JorellXxXDaRKoXxXufuksorijinal almayacaksan dusunme ama orijinali icin verilecek paraya yazık olur diye bircok yorum okudum.5 YTL ye korsan buldum ama almıcam :)
Uğraşmak istemiyorum bi kafede 3 saat falan oynadıktan sonra belki yüklerim:)Hayır korsan alırım geneJorellYa şöyle yap .. Bi internet kahveye git ve oyunu oyna bir saat falan .. Eğer hayran kalırsan gidip gerçeğini alırsın ..Dediğim gibi yani ? =)Eğer hayran kalacak kadar beğenmediysen , sadece tatmin olduysan alma.. Yani sakın korsana yönelme derim ben .. =)