Arkadaslar bu ayın sonunda almanyaya gıdıyorum. Türkiye de pahalı olupta orada ucuz olan elektronik bi şeyler getirmek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum
Almanyadan elektronik ve benzeri ne alınır :))
Paran varsa bi set yap kendine :)
Laptop, HDD felan :)
öneriler için teşekkürler
Laptop almaya karar verdim belki xbox 360 slim de alabilirim
8-10 tane al Türkiye de satarsın 14-15 tane parası gelir :D
8-10 tane
Havalimanından geçiremem okadarını en fazla 2 tane geçirebilirim heralde
Bi tanede havaalanı görevlisinin koltuk altına sıkıştır "beni görmedin tanımıyorsun" de bak nasıl geçiriyor
Almanya'dan en iyi arabalar(BMW,Mercedes...)alınır ama... :)
Almanya'dan mavi gözlü sarışın, güzel bir kız al...
Sonra Alman vatandaşı olacağından bir daha Almanya'dan ne alsam diye bir derdin olmaz...
Hem ne yapacaksın elektronik aletleri; iki gün sonra bozar çöpe atarsın...
Kızı alınca ise nikahtan sonra bozar ve ömür boyu kullanırsın...
alman şarışın kızlarda yabancılar gelsed alman vatandaşı yapsak diye dörtgözle bekliyor.Gönül bu ota da konar... Böyle karamsar karamsar yazarak ürkütmeyin çocuğu... Sonra vebali boynunuza kalır...
cidimisiniz o eskidendi şimdi okadar kolaydeyil ben seni severi sen beni seversin.
nice testlerden geçmen gerk biliyormusn öncelikle alman devletine aşkını kanıtlaman gerek
bence siz şaka yapıyorsunuz . :) :) :) vize almak için 7 sülalenin soruyorlar ona göre hesapla :) :) :)Almanca ve genel kültürden filan bahsediyorsanız hikâye bunlar... Olur da biriyle tanışırsa kız onu bir yılda profesör, ikinci yılda ordinaryüs yapar...
Almanya'daki test vs. hepsi formalite bunların (istemem yan cebime koy diyorlar) zira Almanya'nın genç, dinamik bir nüfusa ihtiyacı var...