arkadaşlar dvd filmler var ama oynatıcı yok wmp ile oynatulıyor ama alt yazı eklenmiyor.alt yaz ıekleyebileceim dvd player arıyorum..
Alt Yazılı Dvd Film İzlemek İçin Program
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.gom player işinize yarayabilir...
k-lite codeck pack yüklü olduğu taktirde
film dosyası ile altyazı dosyasının ismi aynı olmak şartıyla
film i çalıştırdığınızda altyazı otomatikman çalışır
film ve alt yazı aynı isim olması gerek.
örnek.
film adı: fatih.avi
altyazı adı: fatih.srt gibi olmalıdır.
eğer orjinal dvd filmde altyazı sorunu yaşıyorsanız dvd deki subtitle options u kontrol edin aksi taktirde dvd nin kendi içeriğindede istediğiniz alt yazıda olmayabilir.
evet k lite kodec pack i kesinlikle kurun sonra film izlerken vs hiç bir sorunla karşılaşmazsınız ;)
KMPlayer indirin. Filmin üstüne altyazı dosyasını sürükleyin. Bu kadar.
Bs player Gom player Vlc Player media player classic ayrıca Klite ve diğer codec paklerle gelen Vobsub eklentisini kurarsan Windows Media Player da bile alt yazıları görebilirsin Vlc Player bana göre diğerlerine nazaran daha yetenekli
wickermann ın dediiği gibi kmplayer baya güzel..
Gom player ve BS player codec gerektirmiyor.Benim tercihim gom player hem ücretsiz hem de kullanımı kolay.
arkadaşım eğer altyazı dosyası ayrı olan filmeri izlemek istersen yapman gereken gom playeri indirmek daha sonrada altyazı dosyasını açıp masuela sürükleyerek gom playerin içine bırakmak hepsi bu kadar