AltDesk [11.05.2010]

CHIP Online
11-05-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

AltDesk bir pencere yöneticisi. Masaüstünüzün düzenini hiç bir programın  yapmadığı kadar enteresan bir şekilde değiştiriyor ve bilgisayarla  çalışma hayatınıza yepyeni bir perspektif getiriyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

AltDesk bir pencere yöneticisi. Masaüstünüzün düzenini hiç bir programın  yapmadığı kadar enteresan bir şekilde değiştiriyor ve bilgisayarla  çalışma hayatınıza yepyeni bir perspektif getiriyor!Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBir sürü sanal masaüstü oluşturabilen programla, bir masaüstünde  Office ile çalışırken diğerinde email ve internet ile  ilgilenebiliyorsunuz, kısayollarla masaüstleri arasında geçiş  yapabiliyorsunuz.AltDesk skin desteği de veriyor ve pencerelerin görünümlerini anında  değiştirmenize olanak sağlıyor. Bir çokdili destekleyen program aynı  zamanda son derece pratik bir kullanıma sahip.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: AltDesk

raco38
11-05-2010, 14:37   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

TR/Crypt.XPACK.Gen2 - Trojan AVİRA ANTİVİR bu uyarıyı veriyor

raco38
12-05-2010, 14:39   |  #3  
Taze Üye
12 mesaj

ya arkadaşlar ben bunun activasyonunu bir türlü yapamadım. Programı kurdum saatin yanındaki simgeye sağ tıklayıp register altdesk yazan anahtar işaretini tıkladım. serial kendiliğinden çıkyor zaten ileri dedim. gelen pencereden via the internet (recomended) seçeneğini seçip ileri dedim. gelen pencerede internet bağlantı ayarlarını yapmamı istiyor sanırım oraya hiç bir şey yapmadan ileri dedim ve aşağıdaki uyarı çıktı
"Activation is not finished. Please contact [email=support@astonshell.com]support@astonshell.com[/email].
Don't forget to include your activation code and order information in your message.
License Key : 557998K5KZ3JD5KCGK22FMZJ3
Version : 1.91
UserID : 8E3F-BC1B
Server result: ERROR
Server message: This key was invalidated."

sanırım burada bu key kullanılıyor diyor. ama ben ilk defa active ediyorum. daha doğrusu edemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

GeçeninYargıcı
12-05-2010, 17:08   |  #4  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

Programı gördüğüm şekliyle bu gün kurmaya çalışıyorsunuz herhalde  eğer öğleyse bugün kuramassınız
nedeni program dün verildi bu yüzden hata uyarısı alıyorsunuz program kendini sitesinden güncelliyor
Yani sadece licans nosuyla iş bitmiyor actevisyon seiali girdiğinde a kendini active yapıyor tabi program
dün verildiği için hata mesajı veriyor