lısans vermesı guzel . benım kıs den yana sansım yok . gozumun onunde pc paylasıma acıldı bır sekılde . kıs uyudu . pc de anormallık oldugunu ben hıssettım kis2010 oyle mısl mısıl duruyordu sozde en yuksek sevıyede ıdı koruma suan . NIS2010 var . daha once yukleyıp paylasıma acılan sıteye gırmeye calıstıgım an anında bloke edıyor sıteyı . yonlendırılen sıte suymus p2p4u.net bu sıte pkk ların sıtesı ımıs sanırım yukleme sırasında buraya yonlendı sayfa sonra pc paylasıma acıldı . kis 2010 bunu farketmedı . ben kendım farkettım . oyuzden KİS serısı 10 yıllıkda lısan verse gozumde hıc degerı yok . paylasımın ıcın tskler emegıne saglık . sonucta kıs den vazgecemeyenler ıcın cok ıyı fırsat . aslında bende kıs kullanıyordum ama yasadıgım bu sorun benım canımı sıktı . o yuzden uzerıne alınma arkadasım .
Estağfurullah.
Üzerime alınmadım. Hattâ, yapılan her uyarının başım üzeri yeri var. Fakat, uyarılar ısrar hâlini alınca, uyarı olmaktan çıkıyor.
kardesim lisansı verdi ama kaspersky kabul etmedi :
Verilen serial KAV için olsa gerek. Ben lisansı alıp, 'Kara günler' için bir tarafa not ettim. Yaklaşık yirmi gün evvel, GData Antivirus'un altı aylık promosyon seriali edinmiştim. Şu an bilgisayarımda GData Antivirus kurulu. Çok da memnunum. İlk mesajımda açıkça yazdım zaten. Seriali deneme şansım olmadı.