Arkadaslar benim divx filmleri DVD player de izlemem için filmllere altyazıyı bi şekilde yüklemem yada gömmem lazım.icat
"srt" uzantılı altyazı dosyalarını tanımıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
ALTYAZI GÖMME HAKKINDA
flaskmpeg programı iyidir tavsiye ederim
Fakat bu DVD player lar zaten divx destekli sadece altyazı dosyalarını görmüyor.filmi altyazısız seyredebiliyoruz.eğer bi bilginiz olursa haber verirseniz çok sevinirim
Arkadaşım Şİmdi Filmle Alt yazının isimlerini aynı yaparsan Divx Player Alt YAzıyı Otomatik görür Şöyleki
Prestij.avi
Prestij.srt
(bir de Divx Oynatıcının Hangi alt yazı formatlarını desteklediğine bak ona göre altyazı ekle filme .srt .sub ... vb Ona göre Alt yazı Dönüştürücüleri var Subtitleworkshop Freewaredir İndirebilirsin)
Not ! Alt yazı Gömme iLe ilgili bir Word Dökümanı Var elimde
İndirebilirsin Baya bi karmaşık ama idare et artık
hıım.gerçektem bu konuyu merak ettiğim için verdiğin linki inceleyemeyi düşünüyorum fakat linkte bi problem var sanırım.eğer
dosyayı upload edipte bi link verebilirsen gerçekten çok memnun olurum.iyi günler...
whitefireArkadaşım Şİmdi Filmle Alt yazının isimlerini aynı yaparsan Divx Player Alt YAzıyı Otomatik görür ŞöylekiKardeş dediklerini yaptım ama görmedi. Her 2 uzantı türünüde denedim ikisinide görmedi.Prestij.avi
Prestij.srt(bir de Divx Oynatıcının Hangi alt yazı formatlarını desteklediğine bak ona göre altyazı ekle filme .srt .sub ... vb Ona göre Alt yazı Dönüştürücüleri var Subtitleworkshop Freewaredir İndirebilirsin)Not ! Alt yazı Gömme iLe ilgili bir Word Dökümanı Var elimde
İndirebilirsin Baya bi karmaşık ama idare et artık
Çok güzel bir program var adını bır hatırlasam. Filmi ve subtıtle'ı gosterıyon kendısı ıstedıgın formatta filmin içine gömüyo hıc ugraşmıyorsun. Ben fılmlerı Ipod'da öyle izliyordum. Birde prog. adını hatırlasam...