Arkadaşlar eski bilgisayarımda hem winampta hem de mp de film izlerken altyazıları gösterilirdi, birkaç haftadır laptop kullanıyorum ve altyazılı bir film izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz?
Not: Media playerda altyazıyı varsa göster yaptım ancak hala tanımıyor :S
Altyazı
altyazıyla film dosyasının adlarının aynı oldugundan emin ol, ornegin film dosyası testere.avi ise altyazıda testere.srt olmalı. bazı medya oynatıcılarda bole bi gereksinim yok ama windows media playerda ole...
dosya adları tamamen aynı, uzantılar farklı bitek :) Dosyaları aynen kopyaladım eski pcimden zaten...
tamam arkadaşlar bs playerın yeni sürümünü yükledim ve düzeldi...
Aslında geçen gün de kurmuştum ancak Türkçe karakteri sorunu yaşadığımdan silmiştim...
onurkayabasitamam arkadaşlar bs playerın yeni sürümünü yükledim ve düzeldi...ne mutlu sana
Aslında geçen gün de kurmuştum ancak Türkçe karakteri sorunu yaşadığımdan silmiştim...![]()
arkadaşlar sub veya srt altyazı uzantılarımı bilgisayarım tanıyordu.Şimdi ise ne ile açacagını bilmiyor.Evet içeriği wordped ile açabiliriz ama ben açmak değil bilgisayarımın tanımasını istiyorum.Yani beyaz renkte oluyor ya dosya görünümü şimdi olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşkler