daha 1 hafta öncesine kadar düzgün çalışan 56k hcf fax modemim(ki xp lönk diye tanıyıp çalıştırıyordu) format atmamdan sonra tekrar yüklediğimde xp yin mükemmel bir şekilde tanımış fakat busefer bir sorun var modem aramayı yapıyor o güzide sesi bangır bangır çıkarıyor fakat bir süre sonra karşı modemle bağalantı kurulamadı diyor. ancak burada şöyle bir şey çıkıyor karşımıza arkadaşımdan aldığım ext modem tıkır tıkır aynı accountla çalışıyor (yani accountta sorun yok) fakat modemim bir türlü baalantı kuramıyor nedir bunun nedeni bir yardım edin lütfen
amanın nedir bu bilgisayarlardan çektiğimiz...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj
eğer yakın bir zamanda bulunduğun yerde siddetli yagmur ve elektrik kesintisi olduysa, modemine elveda demek zorundasın. benim basıma gelen; çevir sesi var, account sağlam, numarayı çeviriyor, fakat bağlanamıyor... üstüne üstelik çevir sesini asla kesmeyip, bide biiip diye devamlı bağırıyodu... Çözüm yolum: yenim modem aldım:)Kolay gelsin...
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
38 mesaj
Bu sorun genellikle modemin elektrik sorunlarından arızalandığını gösterir. (inşallah öyle değildir. ) modeminin sürücülerini indirip internetten XP nin değilde modemin kendi sürücüleri ile çalıştırmayı dene.. belki çalışır. çalşımaz ise hemen en yakın bilgisayarcıdan yenisini al.. q