Amazon.co.uk dan 800 tl lik bir alet getirecem.Ama nasıl alışveriş yapılır bilmiyorum bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim
Amazon dan nasıl alışveriş yapılır?
800 tl lık urunu ordan getırırsen kargo gumruk gıbı masraflar sana ayrıyetten bı 400 ytl eklenır.800 luk urun sana 1 mılyardan fazlaya gelır.bence burdan al.
çünkü aleti burdan alırsam 1.600 den aşağı gelmiyo :)
amazon.co.uk dan alacam ama bi türlü sipariş vermesini başaramadım yapan arkadaşlar anlatabilirmi?
Birde internette okuduğum kadarıyla sadece kitab cd vs getirtliyormuş hala bu olay devam ediyormu?
10 yıldan beri sadece kitab cd vs! dışında Elektronik Ürünleri getirmiyorlarmış!
Bende PS3 Almak istiyordum! ama olmayacak gibi! Oralarda bi tanıdık bulmak lazım! Gümrük,Kargo derken bize iki katına gelebilir...
-------------------------------------------------
Karaborsada bu işleri yapanlar varmıdır?
Varsa bize hediye olarak gönderebilirlermi!
arkadaşlar bir kaç sorum var bunlara cevap verirseniz çok sevinirin.
1) Şimdi ben amazon.co.uk dan bir gitar alacam.Bu aldığım gitari almanyada bir tanıdığın adresine sipariş edebilirmiyim?
2) Avrupa içinde amazon.co.uk kargo parası alıyormu?
3) Tahminen ne kadar sürede gider. (5 günü geçermi)
4 Alacağım ürün bu http://www.amazon.co.uk/EPIPHONE ... ref=sr_1_2?ie=UTF8&;s=electronics&qid=1250535609&sr=1-2
Şimdi bu alet stokta varmı? Varsa fiyatı nedir? '5 new from' yazan yere tıkladığımız da değişik fiyatlar karşımıza çıkıyor onlar nedir?
Teşekkürler.
yaa arkadaşlar bakarmısınız ben amazon.com dan ALİENATORS EVOLOTİON CONTİNUES adlı çizgi filmi almaya çalışıyırum da ama annem taa aerikadan sipaiş etmemi istemiyor. ben de internetten indirip
bilgisayarımda izlemek istiyorum. o yüzden sizden çok ricam birisi ALİENATORS EVOLOTİON CONTİNUES
çizgi filminin tüm sezonlarını amazon.com dan
satın alıp o cd , nin içindeki video dosyalarını hotfile rapidshare megaupload gibi sitelere upload edip bu siteye ekleyebilirmi acaba. bunu benim için yaparsanız çok minnettar olurum.
NOT: Bunu yapmayı başaran kişiye alla ondan razı olsun.
almak istedğim ürünün URL adresi :http://www.amazon.com/Survival-part-1/dp/B0040CT2QM
bunu benim için birisi alrısa çok memnun olurum.
yani onu alıp içindeki video dosyalarını upload ederse memnun olurum
böyle bir istekte bulunduğuna göre ya çook saf (temiz kalpli) bir insansın ya da çocuk yaşta olmalısın :):)
bunu benim için yapabilen birisi varsa !
işte istediğim video : http://www.amazon.com/Survival-part-1/dp/B0040CT2QM
yaa arkadaşlar bakarmısınız ben amazon.com dan ALİENATORS EVOLOTİON CONTİNUES adlı çizgi filmi almaya çalışıyırum da ama annem taa aerikadan sipaiş etmemi istemiyor. ben de internetten indiripDünyadasın :D
bilgisayarımda izlemek istiyorum. o yüzden sizden çok ricam birisi ALİENATORS EVOLOTİON CONTİNUES
çizgi filminin tüm sezonlarını amazon.com dan
satın alıp o cd , nin içindeki video dosyalarını hotfile rapidshare megaupload gibi sitelere upload edip bu siteye ekleyebilirmi acaba. bunu benim için yaparsanız çok minnettar olurum.
NOT: Bunu yapmayı başaran kişiye alla ondan razı olsun.
Öyle her istediğin olsaydı bende isterdim :D
Yalvarma bölümüne konu aç burası uygun değil ...
arkadaşlar amazondan alışveriş yapmanız için sadece cd kitap film video oyunlarını alabilirsiniz. bunlardan başka sipariş edemezsiniz. sepetinize attığınız zaman başka bir şey sevk adresinizi değiştirin diyor zaten sorun olan bence sipariş versen bile acaba direk adresimize mi geliyor yoksa gemi ile geldiği için limanlarda gümrük gidip kendimiz mi almamız gerek yani gümrük vergisi de verecek miyiz bende bunu merak ediyorum.
Öncelikle Selamlar herkese.. Amazon.com da elektronik alışveriş yapılamadığı doğru değil :). Az önce alışveriş yaptım şöyle ki fujifilmin bir foto makinası Türkiye de 1000 Tl amazonda 319 dolardı ulaştırma ücreti ile birlikte 380$ yani an itibari ile 680 tl civarına denk geldi 320 tl kâr diyelim:)
Ürünü satın almak istediğinizde sepete attıktan sonra sağ alttaki More buyin choices e tıklayıp orada ürünü temi neden firmalardan İnternational shippings yazanı seçmeniz yeterli. Sonra adres bilgisi ve kart bilgileri ile alışverişinizi tamamlayabilir onaylamadan hemen önce ne kadara mâl olacağını görebilirsiniz..
Selam Rikimaru sana bir kaç sorum olacaktı. Ben yurtdışından ps3 almak istiyorum ama burdaki fiyattan daha pahalıya gelmemesi kaydıyla. Nette okuduğum kadarıyla 75 euro limiti aşıldımı gümrük ödeniyomuş. Sen foto makinesi için gümrük ödedin mi ? Ödemediysen nasıl yapmak lazım.
Arkadaşlar merhaba,
Buradaki bilgiler epey eski, artık 75 euroya kadar ürünler gümrük vergisiz geliyor ve 75 euro ile 1500 euro arasında ise sadece gümrük vergisi eklenerek serbest şekilde sorunsuz ürünler amazondan geliyor.
Bu konuda aşağıdaki sayfadan gerekli bilgileri de edinebilirsiniz.