selamın aleyküm konuyu yanlış yere açtım galiba aradım ama bulamadım hiç bir yerde yardım tarafı lütfen banlamayın gerekli yere konuyu aktarın lütfen çok büyük bir sıkıntım var galiba
şimdi amazon dan bir mause ve mause ped satın altım fiyatı toplamda 79,66 yapıyor 2 ürünün şimdi ürünü dün saat 5 gibi aldım ve hemen bankadan msj geldi 79,66 yurddışı çekim yapılmıştır die şimdi bakıyorum ürün hala kargoya verilmedi sonradan biraz araştırdım ve ürünü aldığım yerde prime okey yani onay simgesi vardı ürünü oradan almışım şimdi araştırdım prime üyelik de para çekiyormuş şimdi benim param prime üyeliğemi gitti yoksa aldığım mause ve mause ped e mi gittti araştırdığımda mause ped ve mause + kargo parası toplamda 79,66 yapıyor ingilizcem yok param nereye gitti bilmiyorum son olarak ürünü ilk çektim baktım bi kıpırdama yok aynı üründen bir tane daha çektim yanlız bu aldığım ürünlerden sadece bir sete yetecek kadar para var sonradan çektiğim sete kart para vermez limit yok şimdi bu para hangisine gitti bilmiyorum prime üyelik almasından korkuyorum benim işime yaramazki prime üyelik bu arada kargo siparişinin üstünde Arriving Oct 24 - Oct 31 yazıyor ve şimdi bunları iptal etsem para hesaba hemen geçermi iptal etmemin sebebi tekrardan düzgün şekilde sipariş vermek yardım edin allah rızası için