işlemcime (1833mhz) ne olduysa 1900+(1470mhz) hızına düştü
anakartım da bir sorun yok fsb ayarlarını yükseltiyorum bu seferde işlemci ısınıyor bilgisayar donuyo, kilitleniyo fln... acaba ne yapmalıyım
Amd 2500+--> 1900+
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.işlemci çarpanını deafult yaparsan eski hızında çalışması
gerekir sen biosa bi deafult çek en iyisi.
defult'da yaptım yine olmadı
önceden 2500+ için çarpan şöyleydi 166*11
şimdi cpu 1900+' ya düştü 133*11 oldu
133'ü 166 yaparsam eğer bilgisayar donuyor kilitleniyor
soğutma sisteminin iyi durumda olduğundan ve aradaki ısı iletkenin hala işevini yerine getirdiğinden emin misin? Ben dışarıdan tek kullanımlık uyduruk birşey almıştım pek işe yaramadı o yüzden paraya kıyıp gümüş katkılı olanlardan alabilrisin bence. yani soğutma sisteminden emin ol ;)
soğutma sistemi
anakart da sorun da yok
bilgisayari teknik servise falan goturdun mu? ya da evde senden baska bilgisayari kurcalayan var mi? resmen biri ya da birileri islemcini degistirmis. bence bunu iyi bir arastir. discovery channel da gece bir program cikiyor. onu izle sana yardimci olurlar
benden başka kurcalayan yok işlemcim aynı 2500+ zaten ben bilgisayarı şuana kadar servis'e fln'de götürmedim...
burdan şu sonuç çıkıyor işlemcim ile anakartı elden çıkarmalıyım
anakart amd kt-600 aopen
amd cpu 2500+
bu iki parça sizce ne kadar yapar? soket a işlemci alim desem onlarda piyasadan kalktı