AMD 5200+ sisteme MSI K9N Ultra-2F Nasıl olur?
- 1
- 2
Güzel olur yani ne diyelim hayırlı olsun :)
yani arıza fln çok olurmu
bu haliyle olmaz ama senin kullanmana bağlı
Benim gibi kullanırsan ömrü az demektir
Arıza ıkaran bır kart degıl. Darkonun dedıgı gıbı kullanımınıza baglıdır boyle seyler. Alacagınız PSU'nun kalıtelı ve aşırı voltjaj korumaları olsun. Bu sekılde anakartınızı yanmaktan kurtarabılırsınız.
bu anakart ile hangi ekran kartini kullanacaksin? MSI in urettigi urunlere nasil kalite guvence kalite kontrol uyguladigini bir bilsen, gozun kapali alirsin. Borga-x in dediklerini dikkate al. 1-)kullanici hatasindan bozulabilir 2-) elektrik tesisati yuzunden 3-) kargo yolculugu sirasinda...
hepsinin en az 2 yil garantisi var. sans isi biraz da. daha az once gigatek den bir sistem elime gecti, topladim kurdum sorunsuz sekilde calisiyor. anakarti da buydu:
oyun amacli alinan bir sistem olmadigindan bu anakarti sectim komsum adina. pazartesi de bir sistem daha gelecek. bir reklamim olursa Bandırma'da gigatek bayisi acarim.
bunun yerine 1620 gondermisler.
sabit disk daha performansli geldi az da olsa, islemci de 200Mhz daha hizli
süper olur hayırlısı artık güzel kulanırsı sorun çıkarmaz:)
anakarta ilk GECUBE X1650 sonra durumum düzelince MSI HD3850 alacağım.kasa da Asus TA-9A1 350 WATT
ama dolaşırken asus M3A gördüm hoşma gitti..
bu nasıldır ve birde TA690G öneriolar kafam karıştı.
3850 alacaksan ileride bunu al:
12 taksit yaparsin, gigatek den alirsin. ben bu hafta iki sistem topladim. birisi de pazartesi gunu elime gececek...
MSI-K9A2-CF 109.0000 USD
MSI-RX2600XT-T2D256EZ 105.0000 USD
KDV DAHİL TOPLAM : 252,52 USD
12 taksitli ayda yaklasik 20YTL ye gelir. UPS kargo fiyati haric. 5-6 YTL de kargo tutar. kargo kapida odemeli.
hocam crossfire düşünmüyorum :D birde ben buralardan anakart modelini bildirip ilçemdeki pc dükkanalrına gidip liste vericem o bana getiricek :D
işte hocam şu nasıl olur http://www.hepsiburada.com/productd...ctid=bd50197
ASUS M3A iyi gibi ama ....
yukaridaki linkin aynisi degil mi? "kisayolu kopyala" yerine dogrudan yaziyi kopyalamissin.
bence ilk secenegin daha iyi yani MSI - K9N ULTRA-2F. AM2 ilk ciktiginda arkadasin sistemde bunu kullanmistim. performansi guzel. AMD platformunda Nvidia bence daha iyi. anakart markasi olarak da MSI en saglami. MSI - K9N ULTRA-2F, ASUS M3A ya gore daha zengin bir anakart. MSI - K9N ULTRA-2F kullanan arkadas halen butun oyunlari tum detaylar acik, AA ve AF kapali sekilde oynayabiliyor. anakart darbogaz yapmaz merak etme...
internetten alis-veris yapmaya guvenmiyor musun? yoksa kredi karti mi yok? ben en az 20 sefer alis-veris yaptim hic sorun yasamadim.
adreslerinden alis-verisler yaptim. ve hicbirisinde sorun yasamadim.
yok hocam kredi kartım yok ve yeni bir sistemin bütün parçalarını netten almak bana tuhaf geldi. hmm ya bazı yerlerde MSI'ın arıza çıkarttığını sölediler ondan tırstım eni anakart arayışı içine girdim . o yüzden ASUS m3a nasıl die sormuştum size :D:D ewet kopyala yapıştır yaptım bu arada
hocam bende hem kutu şekli fln black seçicektim fln ama hem performansı hemde fiyatı beni 5200'e itti tamm 5000 az güç ve iyi oc olur belki ama napalım bende 5200 alıp biraz daha performans ve para kazanayım.
anakarta gelince de arka sayfa derken 1. sayfamı yoksa başka yerde konu flnmı vardı ? saygılar
Borga-xArıza ıkaran bır kart degıl. Darkonun dedıgı gıbı kullanımınıza baglıdır boyle seyler. Alacagınız PSU'nun kalıtelı ve aşırı voltjaj korumaları olsun. Bu sekılde anakartınızı yanmaktan kurtarabılırsınız.DRAGON711, yukaridaki yazi var. ben baska konudaki cevaplari da birlestirmisim kafamda. bir tane varmis idare et.x2 5200 Black Edition da alabilirsin.
Son Düzenleme: egemengiga ~ 06 Ocak 2008 10:59
hehehe sorun değil hoocam asua ta9a1 alıcam 350 wattlık sanırsam bişi olmaz ve ahiretten de güç kaynağı alıcam
msi K9 A2 (790FX) BUNUDA TAVSİYE EDERİM ŞU ANDA İLERİYE DÖNÜK OLUR BU ANAKART
ileride cross kullanacağım diyorsan net cevabım içi çok geniş vede büyük kasa seç çünkü sli vede crosfire vgalar 2 tane olunca alev topu oluyor sistem tabiri caizse kasanın kapağını açınca sanki yazın klimalı ortamdan dış ortama çıkmış gibi yüze gelen hava hissediliyor.
kuruwamsi K9 A2 (790FX) BUNUDA TAVSİYE EDERİM ŞU ANDA İLERİYE DÖNÜK OLUR BUhocam çok saçma bir cevap olsun zaten arkadaşın o kadar parası olsa bize sormaz bile.....
ÜRÜN İSMİ : MBD 7250-050-110 MSI K9N ULTRA-2F
STOK KODU : MS K9N ULTRA-2F
FİYAT : 79,04 $
ÖZEL FİYAT : -
KDV ORANI : 18 %
KDV'Lİ FİYAT : 93,27 $ - 109,49 YTL
msi K9 A2 (790FX) 199 dolar civarında ama intelin 300 dolarlık x38 le eşdeğer performans veriyor
arkdşlar sağolun ama sipariş oalrak asus m3a verdim.yarın veya öbürgün sistemim gelir :D:D
hayirli olsun. sen de rahatladin biz de
sorma yauf artık bitti pc toplama işi. bakalım bugün gelebilir pc performansına bakalım nasıl tek korktuğum şey anakart başka birşeyden pek tırsmıom birde psu yeticekmi o var :D:D ayrıca hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
saygılar........
ayrıca amd 5200'ün kutu içeriğini iblen varmı
fan garantisi ve işlemci çıkıyor..oyun falan mı vericekler sanıyorsun..??
- 1
- 2