amd athlon 4200 x2---msi k8n diamond plus----1gb ddr 400 ram 2tane---feel hurricane----leadtek 7900 gt extreme s
sistemi almak için 2 aydır uğraşıyorum fakat parçaları bulamadım en sonunda buldum bir sitede.am2 ler çıkınca am2 sistemi kurmak istedim ama msi k9n sli platinium msi k8n diamond plus karşısında çok pasif kaldı ama am2'ninde ddr2 desteği var bildiğiniz am2 destekli iyi bir anakart varsa söylerseniz sevinirim.uzun lafın kısası AMD 939 mu AM2 mi
AMD 939 vs. AM2
walla ben de bu ikileme içerisindeyim
İkileme içerisinde olmayan biri yokmu?????
Walla bende sistem toplucam ama ben ddr ramlı 3800de karar kıldım.Am2 daha yeni çıktı ve anakartlarını daha pek kullananda yok,bazı sorunlar olabilir o yüzsden bence risk almamakda fayda var zaten bilindigi gibi ddr ile ddr2 arasında öle ahım şahım bir farkda yok.Bence su an en iyisi fiyatların düşümesinden yararlanıp ddr ramli amd işlemcisi almak...
ama ilerde de yeni işlemcilerini o anakarta takamıyor olacaksın bunu belirtim yakında tüm işlemciler am2 yapılı olacak ufak bir hatırlatma daha 939 soketli işlemci artık üretilmeyilcek ve yavaş yavaş üretimden durdurulacaklar
intel'de şimdi core 2 leri çıkardı biz bu bilgisayar dünyasında hep en yenilerini kullanmaya kalksak iki günde bir sistem değiştiririz o yüzden fiyat performans sistemi hazırlayıp kullanmak gerek diye düşünüyorum hemde am2 daha tam oturmamıştır albayrak_610'a katılıyorum