Sen 2 sene kullamis olabilirsin nerden biliyorsun stabil bir sistem topladin.Gidip 256mb ramli 4850 ddr2 ramli bir ekran karti alirsan olacagi o takilarak oynarsin.Kisisel Sisteminde yazan bilgisayara baktimda sen bu isten anlamiyorsun.Ben sana diyorum biz en az 82 ekran yada 107 ekran full hd tvlerde pes oynariz.Arkadasin eski makinesinde ati redeon 4650 2gb ram dual core varken pes 2012 de ayarlar sonda oynuyorduk.Simdi amd 3x 450 4gb ddr3 48501gb ram ddr5 ile pes 2013 full hd oynuyamicaksak gecen gun nasil oynadik sence sans eserimiydi damla takilmadi yoksa kafami yapiyorum.Bence sen amdvyi kucumsuyorsun git i5 al.Sonra forma geri don 6 ay icinde isiniyor kasiyor dersin.
benim kullandığım 4850 ekran kartının önbelleği 1 gb dı. ayrıca bakalım at at nereye kadar gidecen.
Amd Amd intel artık bitti bende.
- 1
- 2
Bilgisayardan anlayana bak on bellek degil ram i 1gb ti de bali.
benim kullandığım 4850 ekran kartının önbelleği 1 gb dı. ayrıca bakalım at at nereye kadar gidecen.hani oyle bir attinki yakalayan olamaz seni eline suda dokemez sallamada.Intel 14mb amd de 16mb on bellegi var senin ati n de 1gb buuuuurrrrrrrrrrssssssssss hooooooooooooowwwwwwww.
yavas at ziya.(kufur yok, kudurmakta yok) atan belli oldu 1gb onbellek AMD ATIREDEON 44448550.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 23 Ekim 2012 04:13
lan mal önbelleği 1 gb işte
ya sen nerden çıktın akşam akşam
DETROID_35 bir sürü bilinçsiz yorumlar yapmışsın, bunların hepsinin karşılığını vereceğim.
Öyle abi inan öyle ben c2 duo 1.86 ghz var 2 mb cache var.8600 gt de darboğaz yaptı bariz.Sene sonunu bekliyorum yeni sistemim için.Düşün rezilliği.ya arkadaşım boşver bu amd fanboylarına gerçeği anlatamazsın.
baksana görmüyormusun 1,5 mb önbellekli işlemciyle neredeyse NASA ile kapışıyorum diye sallayacaktı.
ya sadece gülüyorumvalla.
hadi madem amd fanboyluğu yapacaksın bari amd 6100 felan yaz değil mi.
intelin i5 leri bile amd fx 8 lere kafa tutuyorken gelmiş beyefen di 1,5 mb önbellekli işlemci ile nirvana ya erdiğini sanıyor.
lan mal önbelleği 1 gb iştedoğru konuş önce.Sonrada önbellek neymiş bir araştır.Bellek diyeceksin bellek, ön bellek farklı bişey.Sistem bellegi 1gb desen yine anlarım.Ati redeon 4850hd önbellegi sanırım yok denecek kadar az.ya sen nerden çıktın akşam akş
http://www.bit-tech.net/hardware ... chitecture-review/6Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 23 Ekim 2012 14:27
Önbellek her zaman hazırda tutulan bellektir.Yani istersen sistemin boşta dursun isterse bf3 oynasın o önbellek çalışır durumdadır.Ama bellek ise gerektiğinde çalışır.
Skyrim i kapak yapayım.ne dandik oyun bu.Ama sevdim.Demekk, 17 yıl "HP" de çalışmaya gerek yokmuş.Çogu oyunu oynuyorum.
Skyrim i kapak yapayım.ne dandik oyun bu.Ama sevdim.Demekk, 17 yıl "HP" de çalışmaya gerek yokmuş.Çogu oyunu oynuyorum.ya bırakın bu arkadaşı takılsın öyle boşverin.sitelerden almıi yapıştırmış sayfaya.sorsan bir şey kanıtladı.
ya adam 1,5 mb cache li işlemci ve 4850 ile destan yazıyorum diyorya ben daha hiç bir yorum yapmayacağım.
hatta 127 ekran televizyonda hd oynadım dedi ya koptum artık.
ya bırakın bu arkadaşı takılsın öyle boşverin.sitelerden almıi yapıştırmış sayfaya.sorsan bir şey kanıtladı.Onlar benim p4 ht 3.0 ati redeon 4350hd den çekilmiş full hd görüntülerdir.Resim sitesine bizzat yükledim.Ayrıca o kılıcı tutan sarı saçlı kadın kendim yaptım.Hep erkeklerle oynanmıyor birazda karı alak dedim.Elf elf olsa böyle bir suratı olmaz.Muşmula gibi suratı var elfin.ya adam 1,5 mb cache li işlemci ve 4850 ile destan yazıyorum diyorya ben daha hiç bir yorum yapmayacağım.
hatta 127 ekran televizyonda hd oynadım dedi ya koptum artık.
127 ekranda değil 107 ekranda full hd oynadık 4850 ile pes 2013 ü.Ayrıca yorum yaparsan kaliten belli olur.Ayrıca sen dev tvlerde oyun oynuyamıyorsan belkide suç sendedir.Ben 82 ekranda çoook pess oynadım prototype 1 2 oynadım.Yani ps3 bile oynadım ama ps3 ün zevki çok başka.Önemli olan ekran değildir önemli olan görüntü çözünürlügüdür.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 23 Ekim 2012 17:59
Sen kafamı yapıyorsun.E 2200 hayatımda gördügüm en kötü işlemci.Hatta amd sempron bile ondan daha iyi.E2200 kullandım.Ben böyle dandik p4 3.0 tek çekirdek gibi performansı var.Amd x3 450 3 çekirdek.Bütün oynunları oynayamazsın pes 2013 dede low da yada mid de bile kasma ihtimali var.
Windows 7 Ultimate (32-bit)İşlemciIntelPentium E2200 2.20 GHz Çift ÇekirdekAnakartAsusSistem Belleği2048 MBEkran KartıAMD (ATI)HD 5450 Sılent DI/1GD3(LP)
Oyunu 58 fps de sabitlemek ve çekmek için çok uğraştınmı.Zaten high bile yapsan otomatikman ekran kartının ayarlarına döndürülüyor sende böylece takılmadan oynuyon aynı fps yi bize batman archam city dede gösterde görek.
Batman Arkham City'i az önce kaldırdım :) Orjinal ayarlarda 30 fps arasında gidip geliyordu. Bu sana yeterli mi?Yetmezse al buna da bak. Sleeping Dogs
İntel işlemcileri kötülemek için bahane yapmana gerek yok.
Millet ne seviyor konu hortlatmayı .