şimdi arkadaşlar benim sorun şöyle ilk defa bu foruma konu açtığımı hatırlıyorum ve şöyle forumdonanımhaber de'de defalarca açtım ve sorunuma bir çare bulamadım daha doğrusu verilen yanıtların hiçbiri bendeki sorunu gideremedi neyse lafı fazla uzatmadan sistemi söyleyeyim acill cevap ve yardım arkadaşlar bekliyorum
cpu+gpu=apu a8 5600k
tx laser kasa power'sız sonradan 600w high power taktım,kasaya
anakart asus F2-A85-M-LE
ram corsair xms3 4 gb 1600 mhz CL11
Hdd western digital 1tb 7200rpm.
ekran kartı bunu yeni aldım fakat sorun bundan çok çoook öncelerde de vardı zaten bir türlü çözemedim,:asus hd6670 1gb gddr3 128bit dual yaptım bunla da hybrid crossfire olarak
son olarak da monitör bir faydası olurmu bilemem ama yine de yazayım ben heew :S Exper 21.5 inch full hd.
klavye,mouse,hoparlör
şimdi sorun şöyle ilk 2013'ün martının başında da almıştım bu yukarıdaki pc'yi ve sorunları da 1 2 hafta içinde başladı teknik servise götüremiyorum arkadaşlar onu da belirteyim zira oturduğum evime hakiketen çok çook uzak,bu yüzden kendim çözmem veya sizlerden yardım alarak çözmem lazm şimdiden teşekkürler vereceğiniz değerli cevaplar için:400 mhz yüksete 4300 mhz de çalışıyor işlemci ve 3.9 ghz ya düşmüyor düşeremiyorum varsayılan hızı ise 3.6 ghz ama turbo'da 3.9 ghz olması gerekiyorken 4.30 ghz oluyor,her yolu deenedim bir türlü halledemedim yardımmm.