Bir notebook için işlemci tavsiyesi istiyorum sizlerden.
1) Amilo K7600 AMD Athlon xp 2800
2) Pentium 4 DT 2.8GHz
3) nx9020 Mobil Celeron 1.4GHz
Hangisi performans açısından daha iyi sonuçlar verir?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Bir notebook için işlemci tavsiyesi istiyorum sizlerden.
1) Amilo K7600 AMD Athlon xp 2800
2) Pentium 4 DT 2.8GHz
3) nx9020 Mobil Celeron 1.4GHz
Hangisi performans açısından daha iyi sonuçlar verir?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
bu senin ihtiyaclarin la alakali birseyi
Eger office icin felan kullancaksan centrino iyi bir islemcidir su an icin 1.7 ler 2.2 p4 lere esit gibi.
Amd de fena degildir, ancak p4 office de biraz daha önce amd den.
Centrino mobil teknolojisinin L2 cache bellek kapasitesi 1 MB ve Intel PRO/Wireless 2100 ağ bağlantı özelliği sayesinde 802.11 b standardında kablosuz network özelliği var.
Ama Dothan mobil teknolojisinde 90 nanometre üretim teknolojisi kullanılmaktadır. 2 MB cache belleğe sahip ve Intel PRO/Wireless 2200BG ağ bağlantısı sayesinde hem 11 Mbps hızında işlem gören 802.11b standardı hem de 54 Mbps hızında işlem gören 802.11g standartları entegre olarak cihazlarda bulunmaktadır. Böylece %17 performans artışı sağlıyor.
Ayrıca Centrino işlemcilerin hem yeniden şarj etme süreleri uzun hemde kablosuz uygulamaların hepsini barındırıyor örneğin büyük alışveriş merkezlerinde kablosuz ve ücretsiz surfün tadını çıkarabilirsin ve 1.7 dediğine bakma ayrıca eğer notebook istiyorsan toshiba tercih et eğer para sınırın yoksa kesinlikle şunu tercih et http://www.mavibilgisayar.com/ka ... xM9KG2eRvhCvT&no=88 toshiba Qosmio buna bir bak diğer modelleride var eğer uygun bir şey istiyorsan acer travel mateler var 920 dolar artı kdv memnun kalırsın...Kolay gelsin
Evet su an denem olarak mesela istanbul metrocity wireless internet var. 2mbit baglanti hizi.( sadece söylim dedim
Jaina bende ankaradan örnek veriyim 5m migros ve armada food courttada bu teknoloji hayata geçti ve devamıda gelicek gibi çünki ne kadar löprezant gezici eleman varsa almış eline bir notebook lcd desen ben seni der, ipsiz sapsız bir ton tip artistik yapıcam diye soluğu buralarda almışlar zaten türk toplumunun geneli teknolojik ekipmanları bütün dünyadan önce edinirler ama kullanma konusunda en sona kalırlar. olay bu ne dersin jaina...
ofis uygulamaları için centrino ya da celeron, performans için amd