arkadaşlar tam laptopu sipariş edecem amdnin sitesine girip
AMD Turion™ X2 Cpu nun özelliklerine bakayım dedim aşşağıda ürün karşılaştırması die bir yer gördüm tıkladım core duo çıktı yani bu AMD Turion™ X2 core duoyla mı eş değerde çalışıyor kafam karıştı değerlere baktı mnerdeyse eşit napayım sizce yardımcı olun lütfen
,,3715_8488_14090,00.html
Amd CPU ile ilgili
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj
OP Yıllanmış Üye
448 mesaj
Morgueamdmi aman aman uzak dur..neden :D
yardımcı olun dedim daha kafamı karıştırdınız :D teşekkürler:D
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
hımm. Amd kullanıyorum ben şahsen ve memnunum. Bence alabilirsin. Ama amd ısınınca çalışmaya devam eder intel ise çok ısındığında reset atar bilgisayara. Öyle yani ben kullanıyorum memnunum.
OP Yıllanmış Üye
448 mesaj
benim pc nerdeyse bütün gün acık sabah saat 9-10 dan akşam 10 -11 e kdr
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
I Love GSbenim pc nerdeyse bütün gün acık sabah saat 9-10 dan akşam 10 -11 esen intel mi kullanıyorsun?
OP Yıllanmış Üye
448 mesaj
ewtde
sonuçta ne ilgisi var :D alnıca laptopu kullanucam
Son Düzenleme: I Love GS ~ 26 Ağustos 2008 18:25
Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
demek ki senin sistemin çok ısınmamış ama eğer memnunsan intelden intel de alabilirsin.
Yıllanmış Üye
712 mesaj
Morgueamdmi aman aman uzak dur..nedenini de söyleyemiyorsan bu yaptığın yoruma kimse itibar etmez
Taze Üye
2 mesaj
Arkadaşlar ben amd turion*2 zm-84 mobile kullanıyorum böle counter gibi basit oyunları istediğim kadar oynuyorum ama gta ıv gibi ağır oyunları oynadığımda bilgisayar kapanıyor o nedenle amd tercih etmezdim intelde aynı süre içinde hiç kendini resetlediğini görmediğim intel tavsiye ediyorum fakat eğer lap-top u xp ye çevireceksen amd al