AMD kuruluşundan bu yana en yüksek satış rakamına 2006 yılında ulasacak gibi. Fab36'nın da bu yılın sonuna doğru tam olarak devreye girmesi ile birlikte AMD bu yılı toplam yaklaşık 46 milyon (45.830,000 adet) işlemci satışı ile bitirmesi bekleniyor ki bu rakamlar ile şirketin rekoru kırılacak. AMD'nin bu performansında özellike yılın ikinci yarısının olduça büyük önemi var. 46 milyon işlemci satışı ile birlikte toplam 141 milyon işlemci satılması ön görülen 2006 yılında AMD %30'dan biraz daha fazla pazar payına ulaşarak Intel karşısında şimdiye kadar ulaştığı en yüksek orana ulaşacak.
Yani Pazar Yavaş Amdye Dönüyor
## AMD'den Tarihi Rekor Geliyor ##
Recep Baltaşdönüyor...du kiiiiiii intel AMD 'çok sert bir tokat yapıştırıverdi AMD 2.80 yere uzandı....Abi Conroe geliyo Conroe...Tayvan anakart yetiştiremiyomuş...super bı cwp. 2.80 de koptum recep abi dogru walla yetıstırmez tabı Tayvan...
ama sanki amd gecmişteki basarısının tadını cıkarıyor gibin ama böyle gitmese barı yeni işlemciye baslasınlar daha 65 nm bile ortada yok bu iş umarım yatmas yok sa silinir bizde intelin insafına kalırız
İntelin cevabı biraz sert oldu ve amd bu darbe ile uzun bir süre kendine gelemeyeceğe benziyor..
Amd daha geçen ay örn. 150 $ a pazarladığı işlemciyi şimdi 100 $ a düşürsede artık nafile..
Intel Süpürecek ama AMD sessiz kalmaz yane
valla uzun zamandır heyacanlanmamıstım bu rekabet arasıra olsun iyi geliyor be
İntel AMD'yi 1 değil 100 tokat atsa bu saatten sonra AMD i pazardan süpüremez.İntel hala 64 bitten yediği kazıkların izini taşıo..
Abi ne günlerdi be...AMD tahtta...Imparator AMD...AMD coşuyordukiii Rüya çabuk bitti...
Ecevit Bıktım'ın tabiryle...Intel mimaride büyük değişiklikler yaparken AMD yuvaya bir pin daha ekleyip 9392u 940 yaptı..bir de tabi DDR 2 ama nafile..bomba gibi gelecxek olan AM2 fıs çıktı...
keske iyi olsaydı ne hayıflandım yaa intel yakında rehevete kapılr o zaman amd patlatır bi .......( bi önerim var bu aralar bomba lafından tıskınıyorum uzun bi muddet kullanmayalım malum savaslar )
aslında ben her anlamda sevınıyorum ve amd kullananlarında intel kullananlarında sevınmesını ısterım. şunu hiç bir zaman unutmayalım kı rekabet en çok tuketiciye yarar. artık amd fıyatları dusurdu:) ve intel super bır ıslemcı cıkarttı.bunlar ıkı taraflı tekrarlanacak. bu şekilde devam ederse cok ıyı olur. umalımki amd ve intel bır anlasma yapıp bızi zarara ugratmasınlar:p
amd&intel.anlaşma yapacaklar.mümkün mü?:D
intel amdnin yanında gökdelen gibi kalır.conroe den sonra pazarın büyük payını intel alacak.
hatta bir sözü değiştirerek söyliyim:bir gün herkes intelci olacak:DDDD
Muhahahahahahhahahahahahhahahah....Ya ben buna öyle gülerim ki...Şöle diyeyim..bir gün herkes intel'ci olacak ama diğer günler AMD'ci...öteki günler de işine geleni....Muhahahahah...
Abi bırakın bu intel'i yaaa.....iyi ki bi conroe çıkardı...
recep bey eski halinize dönmussunuz ne iş bence siz forumlarada fazla takılmayın hl 2 episode serisini oynayıp stres atın ne inteel ne amd yasasın özgurluk hehehh bizim işlemcimiz yok ya ne mimarıden nede baska bi işlemden anlamayız bu gidisle hep antel amd tatısırız sonra cin ıran vb gelişmeye calısan ulkelerin işlemcileri dısa bagımlılıgımız asla son bulmas herkesde birbirini yer