Arkadaşlar AMD RADEON HD 7670M YENİ drıver ı çıkmış yükledim önceki sürümüm 9.0 dı 8.0 a düştü ve Gta 4 acayip kasıyor game booster ve windows olay günlüğünü de kaldırdım ama sonuç hala aynı gta 4 ilk açıldığında adam hareket edemiyor ama biraz bekleyince kasmalar azalıyor ne yapmam lazım 9.0 sürümüne geri dönebilirmiyim?
Amd drıver güncelleme
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Arkadaşlar AMD RADEON HD 7670M YENİ drıver ı çıkmış yükledim önceki sürümüm 9.0 dı 8.0 a düştü ve Gta 4 acayip kasıyor game booster ve windows olay günlüğünü de kaldırdım ama sonuç hala aynı gta 4 ilk açıldığında adam hareket edemiyor ama biraz bekleyince kasmalar azalıyor ne yapmam lazım 9.0 sürümüne geri dönebilirmiyim?yeni yüklediğini kaldır eski kurulu olanı kur.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Kapalı Hesap
2,757 mesaj
Kapalı Hesap
2,757 mesaj
Eski driveri yüklemek ( Downgrade ) Bazen biosu düşürüp Eski haline gelebilyor.Manuel Saat hızı ve versionlarını değiştiirp bios dosyası yapıp update yapıp yazdırmakda olabilir ama manuel deneyimsiz kişilerde oldukça riskli.
Kapalı Hesap
2,757 mesaj
Eski driveri yüklemek ( Downgrade ) Bazen biosu düşürüp Eski haline gelebilyor.Manuel Saat hızı ve versionlarını değiştiirp bios dosyası yapıp update yapıp yazdırmakda olabilir ama manuel deneyimsiz kişilerde oldukça riskli.bios iş sakat iyi araştırıp yapmal artı ekran kartı artı birde laptopundasa dahada sakat olur.