AMD EPOX DDR2
ARKADAŞLAR BU ÜÇLÜ ARASINDAKİ UYUM NASIL SİZCE... BENDE BU ÜÇLÜ VAR... ARADA BİR DURUYOR SONRA BİRDEN BİLİGSAYR KENDİNE GELİYOR
AMD EPOX DDR2
ARKADAŞLAR BU ÜÇLÜ ARASINDAKİ UYUM NASIL SİZCE... BENDE BU ÜÇLÜ VAR... ARADA BİR DURUYOR SONRA BİRDEN BİLİGSAYR KENDİNE GELİYOR
ram markası ne özelliklerini iyice açarmısın
KINGSTON 1GB DDR2 667
AMA BİLGİSAYAR AÇILIRKEN 333 MHZ YAZIYOR
İŞLEMCİ: AMD 3800+ AM2
alğında da aynı şekilde mi çalışıyordu sonradanmı oldu
bende epox kullanıyorum fakat ddr400...gayet memnunum ama ddr2 de nasıl bilmiyorum acıkcası epox
Epox Amd işlemciler için MSI ile ençok tercih edilen ankartlardandı anakartlardandı diyorum maalesef bu firma iflas etti yönetimsel hatalardan anakartları sağlam şirket yönetimi zayıf ddr2 ile de kullanabilirsin ayrıca 2*333 şeklinde onu algılaman lazım yani belleklerini 667 olrak görüyor merak etme
aldığımda tam anlamı ile aynı şekilde değildi..... gün geçtikçe bilmem hard disk dolulığundan anlamadım.... bir dakılıyor. baya işlem yapmıyor kaasıyor.... hard disk western dijital 250 16mb yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
virus olabilir hardıskten olabilir windowsun cokmeye baslamıstır olabılır donanım arızası olabılır cpuda ısınma olabılırkı fanını kontrol etmen gereklı termal macunun kurumus ve yalıtmaya baslamıs olabılır örnekler cok ama nerde oldugunu bilmek bu şekilde zor aslında epox kalıtelı bı anakart