Selamun ALEYKUM Arkadaslar BişeY Sorcam Bu Amd Fx-8350 Overclock ile 5.5 GHZ Yİ BULURMU Bİ VİDEODA İZLEDIM OLUYOR WE BU SOGUTMA SİSTEMIYLE GÖRÜRMÜ 5.5 GHZ Yİ
BU SOGUTUCU İLE GÖRÜRMÜ
Selamun ALEYKUM Arkadaslar BişeY Sorcam Bu Amd Fx-8350 Overclock ile 5.5 GHZ Yİ BULURMU Bİ VİDEODA İZLEDIM OLUYOR WE BU SOGUTMA SİSTEMIYLE GÖRÜRMÜ 5.5 GHZ Yİ
BU SOGUTUCU İLE GÖRÜRMÜ
Anakart Bu :
Bu Ana kart ile Fx 8350 işlemciyi overclock yaparak 5.5 i buluyor dogrumu bende aynı anakart aynı işlemci ile overclock yapacam
sogutma sistemım ise
işlemcinin etrafına atabıldıgım kadar fan atacam 3 pin lik fanlardan benım sistemımde 5.5 görürümü
Bilmiyorsan bulaşma araştırmadan yapma onu.Anakart bu demişsin link yok.Ama oc işi risklidir.5.5 yapan rami ney.Sonuçta bunların çarpan kilidi var.FSB üzerinden overclock yapacaksın.Su soğutma ile olur herhalde 5 ghz.Ama sonrası anakartın ve ramin kabiliyetine kalmış.Ama bence bulaşma FX8350 gayet yeterli overclocka gerek yok.
kardeş ben amd phenom ıı x4 965 ile 5.3 görmüştüm sistem stabıl çalısıyorsu ve ınanmaycaksın kasada sadece e adet fan ıle sogutmayı gerçekleştiriyordu, :D
Maddi durumlar yuzunden sattım yoksa tam bir performans canavarıydı , ben Fx 8350 ile 5.5 görmen normal ama sogutman ıyıse ıyıden kastım 1000-2000 rpm ile dönen bir fanla asla deneme bile, bende 5500 rpm ile dönen fanm var, sanada tavsiye ederim görültüsüne katlancaksın ama buraya dıkkat :D:D