arkadaslar bir amd hastası oldugumu önceden söyleyim de ne olur ne olmaz diye amd nin bulldozer platformunun hakkında olan dusuncelerınız nedır sizce bir zafer olayı olacakmı
intelciler de fikirlerini belirtebilir saygı sevgi çerçevesinde
AMD Geleçeği hakkında konusalım
her iki işlemciyide kullanma imkanım oldu ama amd ucuz fiyata bu kadar performans sunacağını tahmin edemedim.
üstünlük konugelince her şirket belli zaman dilimlerinde birbirine üstünlük koymuşlardır ve bu böyle sürüp gider taki bi taraf batıp kaybedene kadar.
Ben AMDyide intelide severim. İkisininde çok iyi ürünleri var. Son seviyeye çıkarsanız intel daha iyidir fakat AMD F/P açısından intelden kat kat iyidir. Aynı seviyede çalışan AMD ve intel sistemleri kıyaslarsak arada en az 200-250 TL fark olur. Ben kendime sistem alırken intel tercih edicem Core İ7 alabileceğim için eğer alamazsam C2o o serisine okunmam direk Phenom II alırım.
sainther iki işlemciyide kullanma imkanım oldu ama amd ucuz fiyata bu kadar performans sunacağını tahmin edemedim.ARKADAŞA KATILIYORUM
üstünlük konugelince her şirket belli zaman dilimlerinde birbirine üstünlük koymuşlardır ve bu böyle sürüp gider taki bi taraf batıp kaybedene kadar.
ben ntel kullandım uzun yıllar ama bi gün ödünç bir bilgisayar aldım
işlemcisi amd idi şöyle bi baktığım da ben boşu boşuna
intel in kahrını çekmişim yaw die çok üzüldüm şimdiki neesil AMD devri alacaksanız AMD alın intel çok yawaş ve pahalı
ama AMD hem uygun fiyat hemde yüksek performans ve hız sahibi
benden sölemesi
hadi kolay gelsin saygılarla...
bende sıkı intel kullanıcısıydım hiç amd kullanmadım. hatta antipatiyle yaklaşırdım amdye. ama bilgisayarımı yenileme zamanı geldi. gene intel alacakken amd nin ardı ardına yeni oyuncakları çıktı.
bir çok forumu inceledim,testlerine göz attım ve amd nin kendini baya geliştirdiğini gördüm. tabi bunu en iyi amd kullananlar söyliyebilir. şimdi bende amd toplamayı düşünüyorum.
şu sıralar bencede amd intele göre fiyat ve performans açısından baya makul görünüyor.
denildiği gibi iki taraftan biri batana kadar savaşa devam.savaşın tek galibide biz oyun tutkunları olurgibi geliyor.
Phenom II mimarisiyle intele iyice yaklaşan AMD nin fusıon projesıyle intelin önüne geçeceğini umuyorum amd nin grafik işlemcileri intelinkinden kat ve kat daha üstün.
buldozer high k metal de eklenınce şahane olacak