Tartışmaya gerek yok ikinizde haklısınız... Sen diyorsun ki ben mac kurarım... Eyvallah... Amd'de problem mac kurmak...
Ama diğer arkadaşta diyor ki ifade tarzın yanlış , oooo amd bir halta yaramaz mac bile kurulmuyor ona tu-kaka... gibi anlaşılıyor diyor... O da haklı senin yorumundan bende öyle anlıyorum...
Ve mac ülkemizde çok çok az bir kesime hitap ediyor... Önemsenmeyecek düzeyde bile sayabiliriz... Zaten mac kullanacak olan ; kusura bakma da gidip çakma yapmaz... Tutar paşa paşa aple'ın yolunu tutar bir mac sistem alır kullanır... Donanımını da dert etmez...
O nedenle sırf mac kurldu/kurulmadı açısından bir işlemciyi değerlendirmek sadece ütopik bir değerlendirme olur ülkemiz için... Ve kusura bakmayın ancak ifadeniz tarafsız bir değerlendirme yapmadığınızı gösterir vaziyette...
Bu arada intel ivy'lerin OC. performansı da yerlerde değil mi , rezil durumda ısı değerleri... İntel tu-kaka...
(şimdi bu yaptığım yorum sence oldu mu ? herkes oc. mi yapıyor işlemcisine... örneğin ben hiç yapmam standart hız ne ise o... birçok kullanıcıda bu durumda... Ama senin yaptığın yorumla aynı gibi burdan bakınca ;) Amd'ye mac kurulmaz , intel ivy'ler oc. olmaz ne yapalım o zaman :D )
Macbook'ta alırım sorun değil...(benim için)
Ama ben normal donanımlara kurmayı seviyorum(uraşmayı emek vermeyi seviyorum bunu anlayamazsınız)
Mac anakartım ve diğer donanımlarda sorun vermiyor kuruyorum ethernet dahil herşeyi tanıyor
Neden kurmayayım
Apple bilgisayarımda oldu bi zamanlar (chipseti bozulana kadar kullandım

Relax olun

Yani şunumu demek istiyorsunuz git amd işlemci al macı seviyorsanda git macbook al ?
.
Yani kısaca
MAC OS = İNTEL oc vs beni alakadar etmez..
AMD bir yerlerini yırtsada mac'a destek vermedikten sonra bana uzak cehenneme direk

Gidin cebinizden para verin alın amd işlemci yollayın kullanalım heryere karışıyonuz ya

Ama yok ne alacam git sen al kullanda diyorsanız İŞİME KARIŞMAYIN ok
Bir bilgisayar alırken veya toplarken önce ihtiyaclarımı karşılıyormu diye bakarım..
En doğal hakkım
Bilip bilmeden kimse karışmasın bir başkasına...
Yazdıklarımdanda kimse alınmasın
Saygı ve sevgi ile kalın dostça kalın