ısınma problemi olmayan core2duo ların orta sınıfta lider oldugu yazıyor....
ISINMAYAN KRAL
OVERCLOCK KRALI
PERFORMANS KRALI
FİYAT/PERFORMANS KRALI
ısınma problemi olmayan core2duo ların orta sınıfta lider oldugu yazıyor....
ISINMAYAN KRAL
OVERCLOCK KRALI
PERFORMANS KRALI
FİYAT/PERFORMANS KRALI
sen bılgısayardan anlıyorsun değilmi o kadar yazmama ragmen anlamıyormusun gıbı dewam etmektesın amd nın anakart uzerındekı kuzey koprusu içinde ama ıntelde kuzey koprusu anakart uzerınde buda amd ye ekstra güç ve ısı olrak gerı donuyor ama genel pc watt tuketımıne bakınca amd dıyor performans intelde kı oylede olmalı yenı mıkro mımarı ama düşük güç tüketımı ve az ısınma amd aynı yerlerde yazdık senınle ama sen tam okumamıssın bende tam okumusum
Core 2 Duo, watt başına düşen başarım yani güç tüketimi açısından bakıldığında da çok mükemmel sonuçlar veriyor. Bu işlemcilerin tümü en fazla 65 Watt'lık güç tüketirken AMD hala 89 Watt'lık işlemciler üretmekte.
89 wattlık işlemci 65 wattlık işlemciden daha az mı ısınacak yani???
geçecen core2duo E4400 fiyat/performans kralı
ısınmama kralı diyorum ben ona.
sen anladın onu....
offf asimileci sana senın gıbısı gereklı hadı amd nın cok watt tukettıgı sebebını bende testekı adamda anlattı ama nafıle sen hala bildigini okuyorsun amd cekıyor bende de dedım sebebını de acıkladım ama sen pc de anlamıyorsun duz konulara bakıyorsun teknıklere degıl eee duzgun bı test için amd nın kuzey koprusunu cıkarabılırmıyız hayır intele kuzey koprusu ekleyebılırmıyız hayır o zaman gerçek test için kı bunu gerçekten yapmak ve bilmek ısıtorsan ıntelın ankart uzerındekı kuzey koprusu watt tuketımını de ısısınıda eklemen gerekıyor ama bunu harıcınde amd gorunur tabıkı sebeplerıde ortada hadı o testı okumadın burada ben yazdım bunu okusan anlaman gereklı ıdı ama neyse uzatmaya gerek yok yapısal farklılık war işlemcıler de buda teste yansır yoksa sen test esnasında cekılen gucu ogrenmek ısıtoyrsan bu sartlarda olmalı anakartındakı kuzey koprusu tam yuke vurunca güç tuketmıyor sendekı anakartta ısınmıyormu ancak bunlar dahıl olursa adil bir test olur normal testlerde amd daha sıcak ve güç tüketır bu şartlarda yüksek cıkması normal baripte boyle bilmeden atladı ama en azında onda anlama kapasıtesı var sende bu yok bunu ben değil bu yazdıklarımız okuyan herkes anladı
Core 2 Duo, watt başına düşen başarım yani güç tüketimi açısından bakıldığında da çok mükemmel sonuçlar veriyor. Bu işlemcilerin tümü en fazla 65 Watt'lık güç tüketirken AMD hala 89 Watt'lık işlemciler üretmekte.
89 wattlık işlemci 65 wattlık işlemciden daha az mı ısınacak yani???
geçecen core2duo E4400 fiyat/performans kralı
ısınmama kralı diyorum ben ona.
sen anladın onu....