AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.0 GHz) 2MB D.Core İşlemci almayi düşünüyorum.ev kullanicisiyim o kadar da yuksek bi sistem olmasi önemli diil (birazda bütçe sebebiyle 1.200 den yukarı cikamiyacağim.) ama oyunlarda kasma problemiyle de cok sık karşılasmak istemiorum.knight online tarzı oyunlar oynuyorum genelde. ekran kartı 512mb 256 bit bişey dusunuyorum ama Amd uyan anakartlarla hangi ekran kartı tercih etmeliyim bilmiorum. yukarıda belirtiğim işlemciyle 512mb 256bit bi ekran kartıyla nasil bi anakart tercih ederdiniz. veya bu işlemci şart da diil.Nasil bi sistem yapardiniz Amd ile. yardimci olabilirsneiz sevinirim. simdiden cok tşşkkur ederim.
Amd işlemci ile bi sistem topluyorum.YARDİM!
bana sorarsan intel topla derim ancak amd'de kararlı isen şöyle bi şey toplayabiliriz
kasa 89 ytl
anakart 159 ytl
işlemci 197 ytl
ekran kartı 117 ytl
ram 98 ytk
hd 98 ytl
dvd rw 41 ytl
klavye mouse 32 ytl
ses sistemi 55 ytl
monitör 319 ytl
toplam 1205 ytl ediyor amd'ci arkadaşlar berki daha iyi bi şey toplayabilir
arkadaşım amd kullanmana gerek yok intel kullanmanı tavsiye ederim fazla uzun ömrü olmaz bozulma halinde ek parçasınu bulamazsın bana tavsiye etmediler bilenlere sorduğumda
ahmet79bana sorarsan intel topla derim ancak amd'de kararlı isen şöyle bi şey toplayabilirizeğer intel istersen anakart ve işlemciyi değiştikmi tamamdır
kasa 89 ytl
anakart 159 ytl
işlemci 197 ytl
ekran kartı 117 ytl
ram 98 ytk
hd 98 ytl
dvd rw 41 ytl
klavye mouse 32 ytl
ses sistemi 55 ytl
monitör 319 ytl
toplam 1205 ytl ediyor amd'ci arkadaşlar berki daha iyi bi şey
gerisi aynen kalbilir
işemci 217 ytl
anakart 130 ytl
ersinbakararkadaşım amd kullanmana gerek yok intel kullanmanı tavsiye ederim fazla uzun ömrü olmaz bozulma halinde ek parçasınu bulamazsın bana tavsiye etmediler bilenlere sorduğEk parça derken ??? AMD nin ek parçasımı ?Arkadaşım düşündüğün işlemci orta seviye için harika bi işlemcidir.AMD tavsiye ederim AMD seçmen de ayrı bi sevindirdi beni bi amd ci olarak.
ahmet79 ın topladığı sistem gayet yeterli.
HDD http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30545
tavisye ederim daha iyidir RAM daha ucuz yollu bişey alırsın HDD yi bundan alırsın
RAM 25$
gerisi iyi hayırlı olsun
4ever ATI&AMD
intelin amd den uzun ömürlü olduğu saçma. işlemcinin ömrü kullanıma bağlıdır. bir ev kullanıcısı işlemciyi kolay kolay eskitemez; hele şimdiki işlemciler taş gibi. overclock yapmazsan ömürlük yani ebediyete kadar kullan. !!!!kasa önemli havalandırma işlemci soğutucusu!!! anakartın !!!stabil!!! çalışması ki şimdiki anakartlarında hepsi gayet stabil çalışıyor
bence intel topla oyunlarda intel daha üstün core 2 duo işlemciler şu zamanlar ucuzladı intel dusunebilirsin ama amd toplamak istiyorsan msı k9n neo v3 alabilirsin biraz daha ust seviye istersen msı k9a2 platinum dusunebilirsin